• Top Stories

    Προκαλεί ο Κουρουμπλής δηλώνοντας πως οι ακτές είναι καθαρότερες από πριν

    • NewsRoom
    Κουρουμπλής

    Παναγιώτης Κουρουμπλής, υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής


    Ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στον RealFm, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην απορρύπανση του Σαρωνικού μετά τη βύθιση του «Αγία Ζώνη ΙΙ» .

    Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο υπουργός Ναυτιλίας, αναφερόμενος στην απορρύπανση του Σαρωνικού μετά την βύθιση του «Αγία Ζώνη ΙΙ», είπε πως «οι ακτές είναι καθαρότερες από ότι ήταν πριν».

    «Οι ακτές είναι καθαρότερες από ότι ήταν. Οι τελευταίες μετρήσεις του Νοεμβρίου, σε όλα τα σημεία, για τον βυθό είναι κάτω από το όριο που προβλεπόταν. Θα πάρουμε και την επόμενη μέτρηση και τότε θα καλέσουμε τους ξένους ανταποκριτές και τους συναδέλφους για να κάνουμε μία συζήτηση και μία συνέντευξη», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του υπουργού.

    «Το προλάβαμε το κακό, έγινε εξαιρετικά καλή δουλειά…Πρέπει να σας πω, ότι και οι παλιές πίσσες που υπήρχαν στους βράχους καθαρίστηκαν όλες με καλέμι. Γίνεται ποιοτική δουλειά», πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας ότι «θα περιμένουμε και άλλη μία μέτρηση, για να μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι. Εάν έχουμε τα στοιχεία αυτά και την επόμενη εβδομάδα που έχουμε τη μέτρηση θα ζητήσω από το υπουργείο Υγείας να έρθουν οι επιστήμονες από το ΚΕΕΛΠΝΟ να μετρήσουν».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ιράν: 207 νεκροί, πάνω από 1.700 τραυματίες από τον σεισμό των 7,3 βαθμών

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρασκήνιο: Πόλεμος Privinvest-Δημοσίου και ποιοι θέλουν καζίνο σε Μύκονο-Κρήτη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο μεγάλος χαμένος των εκλογών στην κεντροαριστερά



    ΣΧΟΛΙΑ