• Top Stories

    Πατούλης για την υποψηφιότητά του στο Δήμο Αθηναίων: «Τη διάθεση να ασχοληθώ με την πόλη μου δεν την έκρυψα ποτέ»

    • NewsRoom
    Πατούλης

    Γιώργος Πατούλης,


    «Την αγάπη μου και τη διάθεσή μου να ασχοληθώ με την πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα δεν την έκρυψα ποτέ» δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ερωτηθείς εάν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος για τον δήμο Αθηναίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

    Ο κ. Πατούλης μιλώντας το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ – ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9Fm» άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κατέβει υποψήφιος, υπογραμμίζοντας πως «χρειάζεται κανείς να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να γίνει η Αθήνα πραγματική πρωτεύουσα -όχι μόνο της Ελλάδας- αλλά και πρωτεύουσα πολιτισμού της Ευρώπης και ιδεών σε παγκόσμιο επίπεδο».

    Αναφέρθηκε επίσης στη δημιουργία του Ομίλου Ενεργών Πολιτών «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά» λέγοντας πως στόχος είναι να μετατραπούν η Αθήνα και οι γειτονιές της «στην πόλη που οραματιζόμαστε και να δέχεται τουρίστες δώδεκα μήνες το χρόνο από ολόκληρο τον κόσμο».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Αλ. Τσίπρας θα προσπαθήσει να ωραιοποιήσει την κατάσταση στη ΔΕΘ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσίπρας: «Είσαι σίγουρος ότι δεν μας κοροϊδεύει;» είπε στον Τζανακόπουλο για την επένδυση της «Παπαστράτος»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μέρκελ: Όλα τα κράτη μέλη δείχνουν οικονομική ανάπτυξη, περιλαμβανομένης της Ελλάδας



    ΣΧΟΛΙΑ