• Business

    Κλήσεις τροχαίας: Πληρώστε σε 100 δόσεις και γλιτώστε πρόστιμα και τόκους


    Ανάσα για όσους πολίτες χρωστούν σε κλήσεις τροχαίας λόγω παράνομης στάθμευσης, είτε για χρέη προς τον δήμο από τέλη και πρόστιμα, θα αποτελέσει η ρύθμιση που τους δίνει τη δυνατότητα να πληρώσουν την οφειλή τους σε πολλές δόσεις και με γενναίο κούρεμα.

    Απαλλάσσονται δηλαδή από μεγάλο μέρος της σημερινής οφειλής και ταυτόχρονο μπορούν να πετύχουν μικρή μηνιαία δόση.

    Αφορά οφειλές διαφόρων κατηγοριών-τέλη, πρόστιμα, φόροι, κλήσεις ΚΟΚ, εισφορές, μισθώματα κ.ά.-, εφόσον αυτές έχουν βεβαιωθεί ως 30 Σεπτεμβρίου 2017.

    Ηδη ο Δήμος Αθηναίων καλεί τους οφειλέτες να υποβάλουν έως τις 30 Νοεμβρίου αίτηση ρύθμισης προς τις υπηρεσίες του ώστε να υπαχθούν στις ευνοϊκές προβλέψεις του άρθρου 52 του προσφάτως ψηφισθέντος νόμου 4483/2017.

    Νωρίτερα, ξεκίνησε η εφαρμογή του νόμου για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, που κάλεσε από τις 9 Αυγούστου τους ενδιαφερομένους να απευθυνθούν στις αρμόδιες υπηρεσίες του για το ζήτημα του διακανονισμού.

    Αναλυτικά οι πολίτες μπορούν να πληρώσουν σε 73 με 100 δόσεις με απαλλαγή ως 50% από προσαυξήσεις, σε 49 με 72 δόσεις και απαλλαγή 60% από προσαυξήσεις, σε 25 ως 48 δόσεις με μείωση 70% στις προσαυξήσεις, σε 2 μέχρι 24 δόσεις και απαλλαγή που φτάνει ως το 80% των προσαυξήσεων ή εφάπαξ με πλήρη απαλλαγή από προσαυξήσεις.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ρύθμιση χρεών προς τον ΕΦΚΑ με 120 δόσεις

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε πέντε δόσεις η εξόφληση του φετινού ΕΝΦΙΑ – Δείτε όλες τις αλλαγές που αφορούν σε 3 εκατ. πολίτες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βάνα Μπάρμπα: Κατεβαίνει υποψήφια στο Δήμο Αθηναίων



    ΣΧΟΛΙΑ