• Top Stories

    Ντοκουμέντο-σοκ: Οι φωτιές στην Αθήνα μέσα από αεροπλάνο (video)


    Ένα τεράστιο σύννεφο καπνού αναδίδεται από την Αθήνα, εκεί όπου η φωτιά που ξεκίνησε από τον Κάλαμο, επεκτάθηκε και σε άλλες περιοχές της Αττικής.

    Χρήστης του twitter, κατέγραψε καρέ-καρέ τα μέτωπα στην Αττική, μέσα από το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε. Στο οπτικό υλικό φαίνεται το μέγεθος της καταστροφής. Οι φωτιές και οι μαύροι καπνοί, κάνουν την ατμόσφαιρα αποπνικτική. Το έργο των πυροσβεστών καθίσταται εξαιρετικά δύσκολο, εξαιτίας και των πολύ ισχυρών ανέμων.

    Το μέτωπο που κατευθυνόταν τη νύχτα προς τα ανατολικά πλησιάζει στο Βαρνάβα και έχει ήδη κάψει σπίτια ενώ σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εξαπλώνεται συνεχώς και κατευθύνεται ταυτόχρονα προς το Καπανδρίτι και το Σέσι Γραμματικού.

    Σημειώνεται ότι η φωτιά στην περιοχή εξακολουθεί και είναι ανεξέλεγκτη και μαίνεται σε περιοχή δύσβατη, με πολύ πυκνό δάσος. Αυτή την ώρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες κατευθύνεται και προς την παραλία Βαρνάβα.

    Τα μέτωπα σε Κάλαμο και Βαρνάβα αναζωπυρώνονται διαρκώς καθώς ο άνεμος αλλάζει συνεχώς διευθύνσεις.

    Συγκλονισμένος ο χρήστης του twitter γράφει: «Τράβηξα αυτό το βίντεο 5-10 λεπτά πριν την προσγείωση στην Αθήνα. Νομίζω είναι η φωτιά στην Αττική».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανησυχία: Εντοπίστηκαν μπισκότα και κέικ που παρασκευάστηκαν με τα μολυσμένα αυγά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ελλάδα καίγεται και η κυβέρνηση παρακολουθεί κάνοντας… ηλιοθεραπεία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Κατάσχονται» οι επιστροφές φόρου λόγω ΕΝΦΙΑ

     



    ΣΧΟΛΙΑ