• Ελλάδα

    Κορυφώνεται η αγωνία για τον εξαφανισμένο Μάριο Παπαγεωργίου- Βρέθηκαν οστά στην Μάνη

    • NewsRoom
    παπαγεωργιου


    Με αφορμή ένα μακάβριο εύρημα στην περιοχή Λαγκάδα Λακωνίας ανοίγει και πάλι η υπόθεση του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου που έχει εξαφανιστεί απ το καλοκαίρι του 2012 στην Πελοπόννησο.

    Πιο συγκεκριμένα, μάρτυρες ειδοποίησαν τη περασμένη Παρασκευή τις Αρχές, όταν εντόπισαν οστά μέσα στο εγκαταλελειμμένο εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα,που δεν λειτουργεί εδώ και πενήντα χρόνια. Βρίσκεται σε πλαγιά και το μονοπάτι που οδηγεί σ’ αυτό, είναι δύσβατο.

    Αμέσως ειδοποιήθηκε η οικογένεια του Μάριου Παπαγεωργίου, καθώς το σημείο που βρέθηκαν τα οστά βρίσκεται εντός του χώρου των ερευνών για τον εξαφανισμένο νεαρό.

    Το ιστορικό της εξαφάνισης του Μάριου Παπαγεωργίου

    Ο Μάριος Παπαγεωργίου εξαφανίστηκε το καλοκαίρι του 2012. Συγκεκριμένα στις 9 Αυγούστου του 2012, ο νεαρός άνδρας είχε φύγει με το αυτοκίνητό του από το Διακοφτό Αχαΐας, όπου έκανε διακοπές με τη μητέρα του, με προορισμό το Αίγιο. Την επομένη τα ξημερώματα, η μητέρα του δέχτηκε τηλεφώνημα από τους απαγωγείς του, οι οποίοι της ζήτησαν λύτρα 620.000 ευρώ για να τον απελευθερώσουν.

    Η μητέρα του Μάριου αρχικά δεν επικοινώνησε με την αστυνομία αλλά στράφηκε στο κοντινό της περιβάλλον για την ανεύρεση του γιού της.

    Τον Οκτώβριο του 2012 και αφού η μητέρα του Μάριου είχε απευθυνθεί και στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η αστυνομία κατάφερε να φτάσει στην άκρη του νήματος καθώς στο αυτοκίνητο του άτυχου νέου είχε εντοπιστεί μια μεγάλη κηλίδα αίματος και από τις εργαστηριακές εξετάσεις αποδείχθηκε πως ανήκε στον 26χρονο. Το πτώμα του, όμως, ακόμη και σήμερα δεν έχει εντοπιστεί.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ένταλμα σύλληψης για τον πατέρα της Πετρούπολης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σύλληψη τριών ατόμων για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών στη Σαλαμίνα



    ΣΧΟΛΙΑ