• Top Stories

    Δολοφονία στα Πατήσια: Ο δολοφόνος χάραξε στο πρόσωπο της εφοριακού το γράμμα «Γ»

    • NewsRoom
    Πατήσια


    Σε θρίλερ εκτυλίσσεται η άγρια δολοφονία της 32χρονης Δώρας στο Β’Νεκροταφείο στα Πατήσια. Στο σώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίσθηκαν 14 μαχαιριές στο στήθος, την κοιλιά και την καρδιά.

    Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης που διενήργησε τη νεκροψία, διαπίστωσε ότι εκτός από τις 14 μαχαιριές, η κοπέλα είχε δύο βαθιές χαρακιές στο δεξί μάγουλο της 32χρονης που σχηματίζουν το γράμμα “Γ” δεν δικαιολογούνται σε πρώτη φάση από το αιματηρό σκηνικό.

    Οι Αρχές δεν γνωρίζουν μέχρι στιγμής  αν πρόκειται για χτυπήματα από την πάλη και έτσι το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να ήθελε να αφήσει ένα σημειολογικό τραύμα, παραμένει ανοικτό.

    Μια τέτοια εξέλιξη περιπλέκει ακόμα περισσότερο την ήδη μυστήρια υπόθεση. Το γεγονός ότι το θύμα έφερε 14 μαχαιριές δείχνει πάθος, μίσος και εκδίκηση που σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί μια ληστεία. Ωστόσο, το γεγονός ότι εξαφανίστηκε το κινητό, η τσάντα και το πορτοφόλι της κάνει τους αστυνομικούς να ερευνούν με μικρές όμως πιθανότητες και το σενάριο της ληστείας.

    Την ίδια ώρα ο πατέρας της αδικοχαμένης Δώρας ζητά από την εφορία όπου εργαζόταν η κόρη του να δώσει στην δημοσιότητα τις υποθέσεις που χειριζόταν, θεωρώντας πως εκεί κρύβεται η ταυτότητα του δολοφόνου.

    «Εως αυτή την ώρα, τουλάχιστον, δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι η δολοφονία της 32χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στο Β΄ Νεκτροταφείο, σχετίζεται με το γεγονός ότι ήταν ελεγκτής στο ΣΔΟΕ», αναφέρουν πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ενώ προσθέτουν πως «όλα τα άλλα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή, ως προς τα αίτια της ανθρωποκτονίας».

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα σύρθηκε για λίγα μέτρα στην προσπάθειά της να ξεφύγει. Ο άγνωστος όμως την ακολούθησε, την πρόλαβε και την μαχαίρωσε πάλι, καταφέροντάς την την «χαριστική βολή».

    Η 32χρονη Δώρα Ζέμπερη επισκεπτόταν συχνά το Β’ νεκροταφείο, καθώς εκεί βρίσκεται ο τάφος του πρώην αρραβωνιαστικού της, που σκοτώθηκε τον περασμένο Μάιο σε εργατικό ατύχημα με γερανό.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άγρια δολοφονία στα Πατήσια: Αυτή είναι η άτυχη 32χρονη Δώρα που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία στα Πατήσια: Αυτός ήταν ο 33χρονος το μνήμα του οποίου επισκεπτόταν η άτυχη γυναίκα
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτές είναι οι υποθέσεις που χειριζόταν η 32χρονη εφοριακός που δολοφονήθηκε στα Πατήσια (video)



    ΣΧΟΛΙΑ