• Gossip

    Η τελευταία συνομιλία των Γουίλιαμ και Χάρι με τη Νταϊάνα πριν το θανατηφόρο τροχαίο

    Νταϊάνα

    Πριγκίπισσα Νταϊάνα


    Σε φορτισμένο κλίμα ο Γουίλιαμ και ο Χάρι μιλούν για τον θάνατο της μητέρας τους πριγκίπισσας Νταϊάνα και την τηλεφωνική συνομιλία που είχαν λίγο πριν το μοιραίο τροχαίο.

    Οι δύο γαλαζοαίματοι σε συνέντευξή τους ανέφεραν πως το τελευταίο τηλεφώνημα ήταν εξαιρετικά σύντομο καθώς έπαιζαν με τα ξαδέρφια τους.

    Ερωτηθείς αν θυμάται τι είπε στη μητέρα του, απαντά με μισό χαμόγελο: «Το κάνω, το κάνω, αλλά χωρίς να το επεξεργάζομαι». «Αυτό (η απότομη συνομιλία) μου προκαλεί μεγάλη θλίψη. Είναι κάτι που με κυνηγάει σε όλη μου την ζωή» είπε ο Χάρι.

    «Νομίζω ότι ο Χάρι και εγώ ήμασταν απελπισμένα βιαστικοί για της πούμε γεια και το κλείσουμε… Αν ήξερα τι θα συμβεί δεν θα συμπεριφερόμουν έτσι. Αυτό το τηλεφώνημα μαστίζει το μυαλό μου», τόνισε  ο Γουίλιαμ.

    «Αν ήξερα ότι ήταν η τελευταία φορά που θα μιλούσα με τη μητέρα μου, τα πράγματα που θα της έλεγα … Είναι απίστευτα σκληρό. Πρέπει να ζήσω με αυτό για το υπόλοιπο της ζωής μου. Δεν γνώριζα ότι ήταν η τελευταία φορά που θα μιλούσα με τη μαμά μου και πόσο διαφορετική θα ήταν η συνομιλία, αν είχα την παραμικρή ιδέα ότι θα ήταν η τελευταία της νύχτα», κατέληξε.

    Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη ο Γουίλιαμ είπε μεταξύ άλλων πως ένιωσε την παρουσία της Νταϊάνα στον γάμο του, ενώ ο Χάρι ανέφερε πως ακόμη νιώθει πως ήταν οι αγκαλιές που του έδινε.

    Οι δύο γαλαζοαίματοι είπαν ακόμη για τη μητέρα τους πως κατά βάθος η μαμά τους ήταν  ένα παιδί πως ήταν η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο όταν ήταν με τα παιδιά της.

    Ολόκληρη η συνέντευξη θα μεταδοθεί αύριο Δευτέρα από το ITV.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αλίκη Βουγιουκλάκη: 21 χρόνια χωρίς τη μεγαλύτερη σταρ της Ελλάδας (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της Σ. Κοσιώνη και του Κ. Μπακογιάννη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 23/7/2017



    ΣΧΟΛΙΑ