• Gossip

    Πρεμιέρα σήμερα για τον Στέλιο Χανταμπάκη: «Santo Stelio» με καλεσμένη την… (pic)

    Χανταμπάκης


    Σήμερα ξεκινά η εκπομπή του Στέλιου Χανταμπάκη στον ΣΚΑΪ «Santo Stelio». Η πρεμιέρα θα γίνει στις 19.00 και πρώτη καλεσμένη του θα είναι η πρώην παικτρια του Survivor Σάρα Εσκενάζυ.

    Μαζί με την ηθοποιό, όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος μέσω Instagram θα αναζητήσουν «απαντήσεις για την αποστολή της εβδομάδας».

    Η εκπομπή που περίμενε πως και πως ο παρουσιαστής αφού αυτό ήθελε πριν ακόμη ξεκινήσει το Survivor… Ο παρουσιαστής ανέβασε μία φωτογραφία στα social media για να ενημερώσει το κοινό του ποια θα είναι η πρώτη καλεσμένη του… Όπως ανέφερε ο Στέλιος, η πρώτη καλεσμένη είναι η Σάρα Εσκενάζυ, η οποία θα του κάνει ποδαρικό!

    Στην λεζάντα της φωτογραφίας του έγραψε: «Έφτασε η ώρα! Απόψε στις 19.00 στο ΣΚΑΪ έχουμε πρεμιέρα από την παραλία του Santo Stelio. Στην παρέα η Σάρα Εσκενάζυ, με την οποία θα αναζητήσουμε απαντήσεις στην αποστολή της εβδομάδας! #hantampakakia@eskenazisara #santostelios».

    Ο Στέλιος υπόσχεται πολλές εκπλήξεις και αγαπητούς επώνυμους καλεσμένους στους τηλεθεατές του «Santo Stelio»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟMA: Η Φαίη Σκορδά έχει αδιαμφισβήτητα το πιο ωραίο σώμα της ελληνικής showbiz (φωτογραφία)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η τελευταία συνομιλία των Γουίλιαμ και Χάρι με τη Νταϊάνα πριν το θανατηφόρο τροχαίο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μύκονος, Πάρος, Ικαρία, Χαλκιδική…: Σε ποιες παραλίες πληρώνεις πιο ακριβά και σε ποιες φθηνότερα πανελλαδικά;



    ΣΧΟΛΙΑ