Πρεμιέρα κάνει για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, στην COSMΟΤΕ TV, το κανάλι με τις κορυφαίες παραγωγές ντοκιμαντέρ, BBC Earth.Το BBCEarth θα βρίσκεται στον «αέρα» την Κυριακή 1 Οκτωβρίου και θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα πακέτα της COSMOTETV, αλλά και στις υπηρεσίες COSMOTETVGO και COSMOTEREPLAYTV.

Με διάσημες παραγωγές και βραβευμένα ντοκιμαντέρ γύρω από την φύση, το κλίμα, τον άνθρωπο, τα ζώα και το διάστημα, το BBCEarth συνεργάζεται με καταξιωμένους δημιουργούς από όλο τον κόσμο. Οι συνδρομητές της COSMΟΤΕ TVθα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλες τις μεγάλες παραγωγές του καναλιού, ξεκινώντας με την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της σειράς ντοκιμαντέρ BluePlanetII, σε Α’ τηλεοπτική προβολή τον Οκτώβριο. Συνέχεια του βραβευμένου με 2 Emmy®BluePlanet, το BluePlanetII μας ταξιδεύει στους ωκεανούς του πλανήτη, με σπάνια πλάνα και υλικό που δεν έχουμε ξαναδεί. Το BluePlanetκατείχε για 15 χρόνια την πρώτη θέση στις προβολές ντοκιμαντέρ στην Μ. Βρετανία.

Picture shows: Glenn Villeneuve hikes through the woods in Chandalar, AK.

«Το κορυφαίο κανάλι ντοκιμαντέρ του BBC,BBCEarth, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μέσα από την COSMOTETV, φέρνοντας στο ελληνικό κοινό σπουδαίες τηλεοπτικές παραγωγές, όπως το πολυβραβευμένο BluePlanetκαι το BluePlanet ΙΙ. Μέσα στο επόμενο διάστημα, θα προστεθεί στην πλατφόρμα της COSMOTETVκι άλλο νέο, συναρπαστικό περιεχόμενο για τους συνδρομητές μας», δήλωσε σχετικά ο κ. Δημήτρης Μιχαλάκης, ExecutiveDirectorCOSMOTETV.

Picture Shows: Dr Hannah Wakeford on an old lava flow on Kilauea volcano, Hawaii

«Σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο και ανταγωνιστικό τηλεοπτικό τοπίο,είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν παγκοσμίου εμβέλειας brands με τηλεοπτικό περιεχόμενο που μπορεί να έχει απήχηση στα τοπικά κοινά. Το BBC είναι ένας από τους ηγέτες στη δημιουργία ταινιών φυσικής ιστορίας και ντοκιμαντέρ διεθνώς, με κορυφαίες παραγωγές,όπως το PlanetEarthII και το BluePlanet.Μέσα από τη νέα μας συνεργασία με την COSMOTETV, το ελληνικό κοινό θα γίνει μέρος της ολοένα μεγαλύτερης οικογένειας τηλεθεατών παγκοσμίως, με πρόσβαση στο υψηλής ποιότητας βρετανικό περιεχόμενο του BBCEarth», δήλωσε η κα NatashaHousain, Γενική Διευθύντρια & Αντιπρόεδρος του BBCWorldwide.

Walrus & Cub

Εκτός από την πρεμιέρα του BluePlanet II, την φετινή σεζόν ξεχωρίζει επίσης η προβολή των ντοκιμαντέρ:

• Astronauts:ToughestJobintheUniverse, που ακολουθεί 12 συνηθισμένους ανθρώπους, οι οποίοι αποφασίζουν να εκπαιδευτούν ως αστροναύτες. Μέσα από τη σειρά ντοκιμαντέρ, θα παρακολουθήσουμε τους ανθρώπους αυτούς να δοκιμάζονται και να φτάνουν στα όριά τους, καθώς παράλληλα αξιολογούνται από γιατρούς, ψυχολόγους και από τον θρυλικό αστροναύτη και πρώην διοικητή του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού, ChrisHadfield.
• LifeBelowZero:Η βραβευμένη μεEmmy® σειράριάλιτι του BBCEarthεπιστρέφει με την5η σεζόν, ρίχνοντας φως στην καθημερινότητα μιας ομάδας ανθρώπων, που έχει επιλέξει να ζει σε μία περιοχή της Αλάσκας με ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες.
• TheHunt: Η βραβευμένη με BAFTA® σειρά, από τον παραγωγό των ταινιών PlanetEarth και Frozen, μας βάζει στον κόσμο των αρπακτικών και στις τακτικές που εφαρμόζουν προκειμένου να αλιεύσουν τα θηράματά τους.

•TheWeirdestWeathersoftheUniverse:Το νέο ντοκιμαντέρ του BBC Earthπαρουσιάζει τη δύναμη της φύσης, μέσα από ακραίες καιρικές συνθήκες που καθηλώνουν.

Cuttlefish

Το BBCEarth, που από 1η Οκτωβρίου θα μπορούν να παρακολουθούν οι συνδρομητές της COSMOTETV, πρωτοστατεί στις παραγωγές ντοκιμαντέρκαι μετρά πάνω από 500 εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here