• AUTO

    Michael Schumacher: Στη μαύρη αγορά φωτογραφία του από το νοσοκομείο

    michael-schumacher

    Michael Schumacher


    Τρία χρόνια συμπληρώνονται σε λίγες μέρες – στις 29 Δεκεμβρίου- από τη στιγμή που ο θρύλος της Formula1, Michael Schumacher καθηλώθηκε σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου – έπειτα από το τρομερό ατύχημα που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή- και πολλοί είναι εκείνοι που δεν παύουν να προσπαθούν να τον απαθανατίσουν σε μία προσπάθεια να πουλήσουν μία φωτογραφία του στη μαύρη αγορά.

    Γερμανικά μέσα που επικαλούνται την Εισαγγελία της Βάδης-Βυρτεμβέργης, κάνουν γνωστό ότι υπάρχει έρευνα σε εξέλιξη καθώς σε πολλά ΜΜΕ προσφέρθηκαν εικόνες του Michael Schumacher, από το νοσοκομείο. Μάλιστα πηγές αναφέρουν ότι ο “πωλητής” ζητούσε 1.000.000 ευρώ.

    Το ποσό που ζητά άγνωστο ακόμα στις αρχές άτομο, είναι της τάξης του ενός εκατομμυρίου ευρώ ενώ οι εικόνες με φέρεται να έχει καταγράψει, είναι από κοντινή απόσταση. Μάλιστα υπάρχει επιβεβαίωση και από πλευράς της οικογένειας Schumacher, διά στόματος της εκπροσώπου της, Sabine Kehm, πως όντως διεξάγεται έρευνα.

    Υπενθυμίζουμε πως και το 2014 είχαν γίνει προσπάθειες να απαθανιστεί ο θρύλος της F1 στο κρεβάτι του πόνου, με ένα δημοσιογράφο να μεταμφιέζεται σε παπά, προσπαθώντας να αποκτήσει πρόσβαση στο δωμάτιο του Γερμανού στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ. Είναι ακόμα άγνωστο αν οι επίμαχες φωτογραφίες που τώρα βρίσκονται στη μαύρη αγορά, αφορούν σε εκείνη την περίοδο.

    Ο Schumi βρίσκεται στο κρεβάτι του ειδικού τμήματος του σπιτιού του στην Ελβετία, που έχει μετατραπεί εδώ και δύο χρόνια σε υπερσύγχρονη πτέρυγα νοσοκομείου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Michael Schumacher: Όλοι μπορούμε να τον βοηθήσουμε στο #keepfighting

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλη κυκλοφορίας: Πληρωμή με το μήνα αλλά όχι για όλους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κ. Βαξεβάνης στο mononews: Ετοιμάζομαι να γλεντήσω τον Χρ. Ράπτη – Τι απαντά μέσω του mononews ο επικεφαλής του iefimerida



    ΣΧΟΛΙΑ