• AUTO

    Michael Schumacher: Όλοι μπορούμε να τον βοηθήσουμε στο #keepfighting

    Schumacher

    M. Schumacher


    “Keep Fighting=Συνέχισε να μάχεσαι” λέγεται η νέα πρωτοβουλία που ανέλαβε η οικογένεια του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, Michael Schumacher, με αφορμή το ιδιαιτέρως δημοφιλές hashtag #keepfightingmichael με το οποίο οι απανταχού θαυμαστές του άτυχου Γερμανού πιλότου προσπαθούν επί σχεδόν τρία χρόνια να δείξουν τη στήριξή τους.

    Η οιογένεια μάλιστα του αγαπημένου οδηγού της Formula1  με ανακοίνωσή της εξήγεί τους σκοπούς της κίνησης αυτής.

    «Το Keep Fighting είναι μία μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία που γιορτάζει όσα πρεσβεύουν τα ‘Συνέχισε να μάχεσαι’ και ‘Ποτέ μη το βάζεις κάτω’, ατάκες εμπνευσμένες από τον Michael Schumacher.

    Τα μεγάλα πράγματα ξεκινούν με μικρά βήματα. Όπως πολλά μικρά κομμάτια ενώνονται δημιουργώντας ένα τεράστιο μωσαϊκό, πολλαπλές δυνάμεις δίνουν στο κίνημα ‘Keep Fighting’ την ισχύ και την ενέργεια να δώσει κουράγιο στους ανθρώπους. Η #TeamMichael σας καλεί να γίνεται μέλος, απλά συμμετέχοντας στο μωσαϊκό Keep Fighting. Απλά μοιραστείτε τρεις από τις αγαπημένες σας φωτογραφίες και ένα μήνυμα ενθάρρυνσης προς άλλους.

    Το μωσαϊκό Keep Fighting σας επιτρέπει να επιλέξετε την αγαπημένη σας στιγμή ανάμεσα σε περισσότερες από χίλιες φωτογραφίες από την καριέρα του Michael, τις οποίες παρέχει το Agence France-Presse. Αυτές απλώνονται σε δύο δεκαετίες και επτά παγκόσμιους τίτλους, είναι εντός και εκτός πίστας, στιγμές μαχών, απογοήτευσης αλλά και θριάμβου.

    Η κεντρική εικόνα αφορά στον πανηγυρισμό του Michael στο βάθρο, στις 8 Οκτωβρίου του 2000, στην πίστα της Σουζούκα. Στιγμές μετά τη νίκη στο Grand Prix Ιαπωνίας αλλά κυρίως, την κατάκτηση του πρώτου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος με τη Ferrari. Ο Michael πάντα ανέφερε αυτή τη στιγμή της καριέρας του ως την καθοριστικότερη και αγαπημένη του. Παρακαλούμε χρησιμοποιείται τα hashtags #TeamMichael και #KeepFighting για να μας βοηθήσετε να εξαπλώσουμε παγκοσμίως την ιδέα του ‘Keep Fighting’».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κολλέγιο Αθηνών: Η μάχη για την ψυχή του καλύτερου σχολείου της Αθήνας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ηλίας Μπίσιας: Έχετε καταθέσεις σε ξένες τράπεζες; τι θα ισχύσει από τις αρχές του 2017

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δραματικές εκτιμήσεις. Τι βλέπουν 4 αναλυτές και Κομισιόν για τη β’ αξιολόγηση



    ΣΧΟΛΙΑ