• Ροή Ειδήσεων

    Μια μέρα πριν είχε παραλάβει το αυτοκίνητο η σύντροφος του Ηλία Βρεττού – Τι υποστηρίζει για το ατύχημα

    • NewsRoom
    Σοφία Φυρού Ηλίας Βρεττός


    Μόλις μια ημέρα πριν είχε παραλάβει το αυτοκίνητο της η σύντροφος του τραγουδιστή Ηλία Βρεττού, Σοφία Φυρού, η οποία ήταν η οδηγός στο ατύχημα το πρωί της Καθαράς Δευτέρας στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Γλυφάδα.

    Η Σοφία Φυρού είναι η σύντροφος του τραγουδιστή, τον τελευταίο περίπου ένα χρόνο. Η οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να «καρφωθεί» σε ένα δένδρο και να τραυματιστεί τόσο η ίδια όσο και ο τραγουδιστής.

    Στο σημείο που έγινε το ατύχημα έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, που απεγκλώβισαν το ζευγάρι, το οποίο νοσηλεύεται στο  Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Ηλίας Βρεττός φώναζε πως πονούσε στα πόδια. Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα σε λεκάνη και πόδια. Η Σοφία Φυρού έχει τραυματιστεί στα πλευρά, ενώ αυτή την ώρα υποβάλλεται σε νέες ιατρικές εξετάσεις.

    Όσο για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο, η Σοφία Φυρού, η οποία έχει υποστεί σοκ, φέρεται να έχει πει σε συγγενή της, που βρέθηκε στο νοσοκομείο, πως εμπλέκεται και άλλο αυτοκίνητο το οποίο τους έκλεισε το δρόμο.

    Τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος,  πάντως, ερευνά η Τροχαία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σοβαρό τροχαίο για τον Ηλία Βρεττό – Ποια η κατάσταση υγείας του (pics)

     



    ΣΧΟΛΙΑ