• Ροή Ειδήσεων

    Εξελίξεις στη διπλή δολοφονία στην Κύπρο – Στην πρώτη σύλληψη προχώρησε η Αστυνομία

    • NewsRoom
    ζευγαρι-δολοφονια-κυπρος

    Φωτογραφία: politis.com.cy


    Στην σύλληψη του πρώτου υπόπτου για τη δολοφονία του ζευγαριού στο Στρόβολο της Λευκωσίας προχώρησαν οι Κυπριακές αρχές.

    Σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, μετά από περισσότερες από 90 καταθέσεις, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 33χρονου υπόπτου. Λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκαν, ύστερα από επτά ημέρες οι έρευνες στο σπίτι του ζεύγους, παραδίδοντας παράλληλα τα κλειδιά στους οικείους της οικογένειας.

    Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Αντρέας Αγγελίδης, ανέφερε στο κυπριακό πρακτορείο ότι «Από την αρχή της υπόθεσης έχουν ληφθεί, μεταξύ άλλων ενεργειών, πέραν των 90 καταθέσεων και συνεχίζεται τόσο η αξιολόγηση όσο και η λήψη επιπρόσθετων καταθέσεων από διάφορα πρόσωπα».

    Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το ΚΥΠΕ, αναμένεται η άφιξη ειδικού εμπειρογνώμονα και συμβούλου της Scotland Yard, ο οποίος θα συνδράμει στο έργο της ανακριτικής ομάδας για διερεύνηση της υπόθεσης. Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε εξέλιξη βρίσκεται και η διαδικασία της άρσης τηλεπικοινωνιακών δεδομένων, ενώ έχει εξασφαλιστεί διάταγμα από τους ανακριτές για έλεγχο των τραπεζικών λογαριασμών.

    Ο Γιώργος Χατζηγεωργίου και η Νίτσα Σεργίου βρέθηκαν δολοφονημένοι με σύνολο 45 μαχαιριές στο σπίτι τους στη Λευκωσία τα ξημερώματα της 19ης Απριλίου 2018.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κύπρος: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του άτυχου ζεύγους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ με την υπόθεση δολοφονίας στην Κύπρο: «Η αστυνομία κάτι κρύβει», λέει ο Έλληνας ιατροδικαστής

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η ματωμένη πιτζάμα – κλειδί για το φονικό της Κύπρου



    ΣΧΟΛΙΑ