• Business Of Fashion

    Δημήτρης Σγουρός (Hook on Chic): Ένα πρωτότυπο website ενοικίασης επώνυμων ρούχων σε χαμηλές τιμές


    O Δημήτρης Σγουρός είχε μια πρωτότυπη και καταπληκτική ιδέα, την οποία κατάφερε να υλοποιήσει, κάνοντας χαρούμενες – σίγουρα! -πολλές γυναίκες. Πρόκειται για μια διαδικτυακή πλατφόρμα ενοικίασης επώνυμων ρούχων και αξεσουάρ, ονόματι Hook on Chic, τα οποία μπορεί κανείς να ενοικιάσει σε πολύ χαμηλές τιμές (70%-90% από την αρχική τιμή του ρούχου) και έπειτα να τα επιστρέψει δωρεάν. Ρούχα που πολλές γυναίκες δεν θα είχαν την ευκαιρία να φορέσουν, κυρίως λόγω της υψηλής τιμής τους, αλλά και της δυσκολίας να τα βρουν, τώρα μπορούν να τα ενοικιάσουν και να τα κρατήσουν μερικές μέρες για τις εμφανίσεις τους. Ανάλογα με τις μέρες ενοικίασης, αυξομειώνεται και η τιμή του ρούχου.

    Το πρωτότυπο www.hookonchic.com του Δημήτρη Σγουρού είναι, μάλιστα, ιδανικό, για τις ειδικές περιστάσεις, στις οποίες οι γυναίκες ψάχνουν σε όλα τα μαγαζιά της πόλης τι θα φορέσουν. Πλέον, με λίγα κλικ, μπορούν να έχουν αυτό που επιθυμούν, σε εξαιρετική ποιότητα, σε πολύ οικονομική τιμή και εντυπωσιάζοντας τους πάντες.

    Πώς ορίζει, όμως, ο ίδιος ο Δημήτρης Σγουρός αυτό του το ενδιαφέρον εγχείρημα; Το Hook on Chic αυτοπροσδιορίζεται ως εξής:

    «To Hook on Chic είναι ένας προορισμός, που επιτρέπει σε κάθε γυναίκα να έχει πρόσβαση σε θαυμάσια φορέματα, επώνυμων σχεδιαστών, με τιμή 70%-90% χαμηλότερη από την τιμή αγοράς τους. Είμαστε σε θέση να αμφισβητήσουμε τα παλιά συστήματα λιανικού εμπορίου και να τα γράψουμε με νέους κανόνες. Να δώσουμε πρόσβαση στις γυναίκες σε μία αξιοσημείωτη εμπειρία.

    Ενώ πολλές ανάγκες της ζωής, έχουν εξελιχθεί στον 21ο αιώνα, (μουσική, κινηματογράφος, μεταφορές, δωμάτια ξενοδοχείων), η ντουλάπα μας έχει μείνει πίσω! Δημιουργήσαμε ένα νέο μοντέλο, με το οποίο θέλουμε να αλλάξουμε την έννοια της ιδιοκτησίας. Ένα μοντέλο που να εστιάζει στην εμπειρία των προϊόντων, όχι στην κατοχή και να συμβαδίζει με τους καθημερινούς ρυθμούς μας.

    Σκοπός μας είναι, κάθε γυναίκα να νιώσει μοναδική! Πιστεύουμε ότι, τα εξαιρετικά προϊόντα δεν θα πρέπει να βιώνονται μόνο μέσα από την ιδιοκτησία τους.»

    Σατέν μίνι φόρεμα – Just Cavalli
    Τιμή λιανικής πώλησης: 375.00 €
    Τιμή ενοικίασης : 40.00 €

    Πέρα από το ότι πρόκειται για μια εξαιρετική ιδέα, το Hook on Chic, ως website, είναι πολύ εύχρηστο και η εμπειρία του χρήστη γίνεται απλή, γρήγορη και ευχάριστη.

    Συγκεκριμένα, υπάρχουν κατηγορίες για το είδος του ρούχου ή αξεσουάρ που αναζητά κανείς (φορέματα, ολόσωμες φόρμες, τσάντες), για την περίσταση που το χρειάζεται (γάμος, βάφτιση, cocktail party), αλλά και για τον σχεδιαστή που θέλει – εξάλλου, όπως προαναφέρθηκε, πρόκειται για επώνυμα ρούχα.

    Επίσης, ο χρήστης μπορεί να κάνει αναζήτηση ανά μέγεθος και εύρος τιμής, ενώ γι οποιαδήποτε ερώτηση και πληροφορία, οι άνθρωποι πίσω από το site είναι πάντοτε έτοιμοι να βοηθήσουν.

    Ολόσωμη φόρμα με δαντέλα – Alexis
    Τιμή λιανικής πώλησης: 570.00 €
    Τιμή ενοικίασης : 60.00 €

    Τα βήματα της ενοικίασης έχουν ως εξής:

    • Περιηγήσου στην συλλογή μας με τα φορέματα. Επέλεξε μέγεθος και ημερομηνία και κάνε κράτηση το αγαπημένο σου φόρεμα online. Εμείς, θα στο στείλουμε την ημερομηνία που επέλεξες, στην πόρτα σου.
    • Κάνε την καταπληκτική εμφάνιση σου στην εκδήλωση. Το φόρεμα είναι δικό σου για 4 ή 8 ημέρες.
    • Μόλις κάνεις την τέλεια εμφάνιση, βγάλε το φόρεμα και βάλτο στην προπληρωμένη σακούλα που σου στείλαμε. Κάλεσε τους συνεργάτες μας να περάσουν να το παραλάβουν από τον χώρο σου!
    • Εμείς αναλαμβάνουμε την φροντίδα και την καθαριότητα του.

    Μπείτε στο www.hookonchic.com επιλέξτε, φορέστε και εντυπωσιάστε!

    Δερμάτινη μικρή τσάντα tote – DKNY
    Τιμή λιανικής πώλησης: 344.00 €
    Τιμή ενοικίασης : 40.00 €

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: H Chiara Ferragni σχεδίασε τα πιο λαμπερά sneakers σε συνεργασία με την Converse

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Eίναι γεγονός! Η Victoria’s Secret θα λανσάρει και πάλι μαγιό μετά από τρία χρόνια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Bvlgari: Η άγνωστη ιστορία του Ηπειρώτη που έχτισε μια παγκόσμια αυτοκρατορία (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ