• Business Of Fashion

    Chiara Ferragni: Γιορτάζει τα δέκα χρόνια της στη μόδα με ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

    • Αθηνά Λαρδή


    Η Chiara Ferragni γιορτάζει τα δέκα της χρόνια στη βιομηχανία της μόδας με ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της. Η πασίγνωστη Ιταλίδα fashion blogger και επιχειρηματίας αποφάσισε να τιμήσει με έναν διαφορετικό τρόπο τη δεκαετή παρουσία του site της, The Blonde Salad. Η ταινία θα κυκλοφορήσει φέτος το φθινόπωρο και θα περιλαμβάνει σημαντικές προσωπικότητες της μόδας, όπως οι σχεδιαστές Donatella Versace, Jeremy Scott και Maria Grazia Chiuri. Ακόμη στο ντοκιμαντέρ θα υπάρχουν στιγμιότυπα από τις εμφανίσεις της Chiara στις Εβδομάδες Μόδας του Παρισιού, της Νέας Υόρκης και του Μιλάνου.

    Φυσικά, σημαντικό μέρος της ταινίας θα καταλαμβάνουν πλάνα και από το γάμο της με τον Federico Leonardo Lucia (γνωστός ως ράπερ Fedez), που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Σικελία.

    Η διάσημη blogger, μέσα στο 2019, σκοπεύει να κάνει αισθητή την παρουσία της και στο χώρο της ομορφιάς, καθώς τον προηγούμενο μήνα ανακοίνωσε το λανσάρισμα του «Beauty Bites», ενός masterclass ομορφιάς, που θα γίνει τον Φεβρουάριο στο Μιλάνο σε συνεργασία με την Lancôme και τα Sephora.

    Από την έναρξη του «The Blonde Salad» το 2009, η Ferragni έχει γίνει ένα κυρίαρχο όνομα στο χώρο της μόδας, ενώ έχει συνεργαστεί με μερικές από τις μεγαλύτερες μάρκες με έδρα το Μιλάνο, όπως είναι το κοσμηματοπωλείο Pomellato, η Tod’s και η Intimissimi.

    View this post on Instagram

    Latex pants and lace bodysuit ❤️

    A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μια ματιά στην μοναδική boutique της Chiara Ferragni στο Παρίσι (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Chiara Ferragni σχεδίασε τα πιο λαμπερά sneakers σε συνεργασία με την Converse

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Chiara Ferragni: Η φοιτήτρια Nομικής που έγινε η διασημότερη fashion blogger



    ΣΧΟΛΙΑ