• Business

    Άρθρο παρέμβαση για τη Folli Follie: Ήλθε η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ για Δημήτρη, Τζώρτζη και Καίτη Κουτσολιούτσου

    Καίτη Κουτσολιούτσου. Τέως Αντιπρόεδρος Folli Follie


    Το μέγα σκάνδαλο της Folli Follie μπορεί να συγκριθεί μόνο με αυτό του Κοσκωτά και παγκοσμίως με της ιταλικής Parmalat και του Αμερικανού διαχειριστή κεφαλαίων Μέιντοφ ο οποίος καταδικάστηκε σε 150 χρόνια φυλακή. Οι αποκαλύψεις για την υπόθεση Folli Follie είναι όχι μόνο συνταρακτικές αλλά και καταιγιστικές. Μετά τις αποκαλύψεις ότι ο τζίρος και τα κέρδη της εταιρίας ήταν πέρα για πέρα ψεύτικα, τώρα γίνεται γνωστό οτι  η ακίνητη περιουσία της οικογένειας (το μυθικό σπίτι στις ΣΠΕΤΣΕΣ) αργά αλλά μεθοδικά ενεχυριάζεται σε άγνωστες και πιθανόν φιλικές εταιρίες. Έτσι ώστε να μην μπορούν να διεκδικηθούν απο τους πιστωτές της Folli Follie και τους ομολογιούχους που έχουν χάσει τα λεφτά τους.

    Εάν βρισκόμασταν σε ένα φυσιολογικό κράτος, η ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί. Οι έλεγχοι που έκανε ήταν λιγοστοί και δεν βοήθησε καθόλου τις εισαγγελικές αρχές να κινηθούν με ταχύτητα. Αντίθετα η Επιτροπή καθυστέρησε την έρευνα επίτηδες.

    Ο Κουτσολιούτσος τους έκανε ό,τι ήθελε. Βλέπετε έχει δικηγόρο τη σύζυγο κορυφαίου υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που ο κ. Χαράλαμπος Γκότσης (πρόεδρος της Επιτροπής) την τρέμει.  Του έδωσαν όλο τον χρόνο να ετοιμάσει τις άμυνές του. Βέβαια τα ερείσματα του κ. Γκότση στην κυβέρνηση έχουν χαθεί αφού πλέον ο φίλος του Γιάννης Δραγασάκης, που τον διόρισε στην ΕΚ, έχει χάσει την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού.

    Τώρα όμως ήλθε η ώρα του Εισαγγελέα. Που θα πρέπει να καλέσει ταχύτατα την οικογένεια Κουτσολιούτσου και τα υπόλοιπα στελέχη της Folli Follie στο γραφείο του. Για τα περαιτέρω!!!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όλη η αλήθεια για το σπίτι του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου (Folli Follie) στις ΣΠΕΤΣΕΣ: Το έχει ενεχυριάσει (φιλική;) ελβετική εταιρία 



    ΣΧΟΛΙΑ