• Ροή Ειδήσεων

    3 χρόνια mononews.gr


    Ξημερώνοντας η 9η Νοεμβρίου του 2015 ένα νέο οικονομικό site γεννήθηκε! Το mononews.gr ξεκίνησε τον μακρύ δρόμο της ενημέρωσης. Η χρονιά εκείνη ήταν κόλαση. Δύο εκλογικές αναμετρήσεις και ένα (ευτυχώς) δημοψήφισμα. Ο Τσίπρας, ο Βαρουφάκης και ο Λαφαζάνης… στα κάγκελα. Σήμερα έχει απομείνει μόνο ο Τσίπρας. Ευτυχώς δηλαδή. Τιποτα δεν ήταν εύκολο εκείνη την εποχή πόσο μάλλον ένα νέο εγχείρημα στα media.  Ομως τώρα «το μωρό» που γεννήθηκε το 2015 έκλεισε ήδη τα 3 του χρόνια. Ο χρυσός κανόνας των επιχειρήσεων λέει ότι όταν μια επιχείρηση συμπληρώσει τους 36 μήνες ζωής, τότε έχει σταθεροποιηθεί. 

    Ολα αυτά τα χρόνια εστιάσαμε την ειδησεογραφία μας κυρίως στην οικονομία και στις επιχειρήσεις.  

    Αυτό που θέλουμε είναι η Ελλάδα να έχει καλές και δυνατές επιχειρήσεις οι οποίες θα δώσουν πνοή στην χώρα. 

    Μόνο έτσι η Ελλάδα  θα αναπνεύσει και θα βγει από το μακρύ τούνελ. 

    Το 2019 θα είναι μια (ακόμα) κρίσιμη χρονιά. Οι εθνικές εκλογές θα κρίνουν πολλά για τους πολίτες και την οικονομία. Για αυτό άλλωστε έχουμε συνάψει συμμαχίες με μεγάλα διεθνή media όπως είναι οι Financial Times και το Bloomberg. Για να προσφέρουμε πολύπλευρη και σωστή ενημέρωση. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας ενδυναμώνοντας την ομάδα του mononews.gr.  

    Ομως μέσα στο 2019 είμαστε αποφασισμένοι να ξεκινήσουμε και νέα πράγματα. Σχεδιάζουμε να γεννήσουμε νέα… μωρά!!! 

    Ολα αυτά που έγιναν και θα γίνουν χρειάζονται μια μεγάλη και συμπαγή ομάδα. Μια δημιουργική ομάδα με όραμα  και ιδέες. 

    Για αυτό το moto μας εδώ στο mononews.gr είναι το όραμα, η ομαδικότητα η δημιουργία και η ακρίβεια. Και θεωρώ ότι η σημερινή οικογένεια του mononews.gr  τα έχει όλα αυτά.   



    ΣΧΟΛΙΑ