Από τις αρχές του έτους, τα περισσότερα κόμματα προχωρούν σε διενέργεια δημοσκοπήσεων, είτε ως μόνα είτε με συνεργασία με μεγάλες εταιρείες μετρήσεων. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ωστόσο, παρουσιάζουν οι δημοσκοπήσεις για τη Νέα Δημοκρατία, η οποία ως γνωστόν παρουσιάζει μια μεγάλη δυναμική έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Όλα, όμως, δεν είναι ρόδινα… Ιδιαίτερα, εκεί που υπάρχει ο… Σώρρας!

Πιο συγκεκριμένα, στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ. απασχολούν ιδιαίτερα τα όσα λέγονται και γράφονται για τον Αρτέμη Σώρρα. Και αυτό γιατί έχει παρατηρηθεί πως υπάρχουν αρκετές περιοχές οι οποίες είναι ο μεγάλος αντίπαλος του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εστιάζεται στην Πελοπόννησο, που παραδοσιακά αποτελεί προπύργιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Εκεί, λοιπόν, το κίνημα του Σώρρα παρουσιάζει μεγάλη απήχηση στο δεξιό ακροατήριο. Και με δεδομένο πως ο ίδιος έχει πει πως θα κατέβει ως κόμμα στις επόμενες εκλογές, το πρόβλημα μεγαλώνει για τη Ν.Δ.

Αναζητούνται λύσεις και οι πρώτες προέρχονται εκ των έσω. Δηλαδή, δεν είναι τυχαίο πως το “έργο” αποκαθήλωσης του Σώρρα έχει αναλάβει ένας σκληροπυρηνικός, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες έχει αναφερθεί με ιδιαίτερα απαξιωτικά λόγια για τον Σώρρα.

Μάλιστα, βρέθηκε στην Πάτρα, όπου συναντήθηκε με πολλά στελέχη της Ν.Δ. Ανάμεσα στα θέματα που συζήτησε, ήταν και ο Σώρρας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here