Κουρτάκης – Τζένος – “Έχουμε εμπιστοσύνη στην ανεξάρτητη δικαιοσύνη”

Καταγγέλουν απόπειρα τρομοκράτησης - Τι αναφέρουν σε αναρτήσεις τους στα social media

0

Οι Γιάννης Κουρτάκης και Παναγιώτης Τζένος αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα στο Αυτόφωτο Μονομελές για να δικαστούν για συκοφαντική δυσφήμιση, κατόπιν μήνυσης που ασκήθηκε εναντίον τους από τον Πάνο Καμμένο. 

Αναλυτικότερα, τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το δεύτερο αδίκημα, αυτό της κακουργηματική απόπειρας εκβίασης που αποδίδει ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος στους επικεφαλείς του ομίλου «Παραπολιτικά» Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένο, έχει παραγγείλει ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος.

Η εισαγγελέας Αρετή Σκαφίδα θα διερευνήσει τη βασιμότητα των ισχυρισμών του κ.Καμμένου.

Οι δύο δημοσιογράφοι, σήμερα το πρωί, με ανάρτηση στο facebook, εξέφρασαν την απόλυτη εμπιστοσύνη τους στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, κάνοντας παράλληλα λόγο για μια διαδικασία που παραπέμπει στην «Χούντα» και υπογραμμίζοντας ότι «δεν φοβόμαστε και δεν εκβιαζόμαστε.

Αναλυτικά η ανάρτηση των δύο δημοσιογράφων Κουρτάκη-Τζένου αναφέρει: “…Η αριστερή χούντα έδειξε το χειρότερο πρόσωπο της. Η σκευωρία που επιχειρήθηκε να στηθεί εναντίον μας για εκβίαση κατέπεσε με συνοπτικές διαδικασίες. Η πρωτοφανής επιχείρηση με 25 αστυνομικούς στα γραφεία μιας μεγάλης κυκλοφορίας πανελλαδικής εφημερίδας είχε στόχο την τρομοκράτηση μας και των εργαζομένων του Ομίλου, επειδή ασκούμε κριτική στους κυβερνώντες. Δεν φοβόμαστε και δεν εκβιαζόμαστε. Κρατηθήκαμε στη ΓΑΔΑ για το «εγκληματικό αδίκημα» της συκοφαντικής δυσφήμησης, επειδή ενοχλήσαμε την κυβέρνηση από τις χειμερινές της διακοπές σε πολυτελή θέρετρα. Ευχαριστούμε όλα τα δημοκρατικά κόμματα, την ΕΣΗΕΑ, αλλά και τους χιλιάδες φίλους για τη στήριξη τους. Ευχαριστούμε ακόμα και όσους έμμισθους κονδυλοφόρους επέλεξαν να διαστρεβλώσουν την αλήθεια για να μας συκοφαντήσουν. Άξιος ο μισθός τους.
Εχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ανεξάρτητη- και μόνο- ελληνική Δικαιοσύνη. Είναι τιμή μας που μας διώκει ο Καμμένος. Περιμένουμε να ζητήσει την άρση της ασυλίας του για να βρεθεί ενώπιον του φυσικού του δικαστή. Χούντα είναι, θα περάσει…”.

kour_1 tz1

Θυμίζουμε πως είχε προηγηθεί η πρωτοφανής για τα σύγχρονα δημοκρατικά δεδομένα σύλληψη του Παναγιώτη Τζένου στα γραφεία της εφημερίδας ενώ ο Γιάννης Κουρτάκης παρουσιάστηκε λίγο αργότερα αυτοβούλως στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών όπου ακολουθήθηκε η τυπικά προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία της σύλληψης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here