• Business

    Ιβάν Σαββίδης: Με 5 εκατ. ευρώ χορηγός της Super League

    • NewsRoom
    Ιβάν Σαββίδης, επιχειρηματίας και μέτοχος ΠΑΟΚ

    Ιβάν Σαββίδης, επιχειρηματίας και μέτοχος ΠΑΟΚ


    Με πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ κέρδισε τη χορηγία της Super League για τα επόμενα δύο χρόνια, ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης. Η εταιρεία του DIMERA πλειοδότησε έναντι των Alter Ego, του Βαγγέλη Μαρινάκη και του ΟΠΑΠ.

    Η προσφορά της εταιρείας DIMERA του μεγαλομετόχου και προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη ήταν καλύτερη από εκείνη της ALTER EGO του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και του ΟΠΑΠ και πλέον η χορηγία του πρωταθλήματος για τα επόμενα δύο χρόνια ανήκει στον ομογελή και νέο καναλάρχη.

    Μάλιστα, όπως επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση της Λίγκας, το Δ.Σ. της οποίας συνεδρίασε την Παρασκευή 21/10, «η πρόταση χορηγίας της ”Dimera Media Investments” κρίθηκε ομόφωνα ως παραδεκτή».

    O Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να δώσει 2.250.000 ευρώ για το φετινό πρωτάθλημα, καθώς αυτό έχει ξεκινήσει και για την επόμενη σεζόν άλλα 2.750.000, δηλαδή, συνολικά, 5 εκατομμύρια ευρώ!

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας έχει ως εξής:

    «Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

    1/ Η πρόταση χορηγίας της ”Dimera Media Investments” κρίθηκε ομόφωνα ως «παραδεκτή».

    2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η κατ αρχήν σύναψη σύμβασης χορηγίας με τη ”Dimera Media Investments”. Θα πραγματοποιηθούν διαπραγματεύσεις εντός των επόμενων ημερών με την ανωτέρω εταιρεία, προκειμένου να οριστικοποιηθεί κείμενο σύμβασης και να τεθεί προς έγκριση από το Δ.Σ. της Super League».

    Υπενθυμίζεται ότι η ΟΠΑΠ είχε καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση βιώσιμης συνεργασίας με πολλαπλά οφέλη για την Super League αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πιο συγκεκριμένα η ΟΠΑΠ Α.Ε. είχε καταθέσει δύο διαφορετικές προτάσεις. Η πρώτη ήταν κλειστό συμβόλαιο τετραετίας με 7.275.000 ευρώ1,275 εκατομμύρια για τον πρώτο χρόνο και από 2.000.000 εκατ. ευρώ για κάθε επόμενο.

    Η δεύτερη προσφορά αφορούσε συμβόλαιο 2+2 ετών με δικαίωμα ανανέωσης μετά τα πρώτα δύο χρόνια από την πλευρά του ΟΠΑΠ. Για την πρώτη διετία το ποσό ήταν 3.275.000 και για τη δεύτερη 5.500.000 εκατομμύρια ευρώΣυνολικά 8.775.000 εκατ. ευρώ

    Επιπλέον, πρόταση είχε καταθέσει και η εταιρεία του κ. Μαρινάκη δηλαδή η Alter Ego με προσφορά 4,5 εκατ. ευρώ για δύο συνεχόμενα έτη. Συγκεκριμένα, η Alter Ego προσέφερε 2 εκατ. ευρώ για τη χρονιά που έχει ήδη ξεκινήσει και 2,5 εκατ. ευρώ για την επόμενη.

    H τελευταία  έδινε περισσότερα χρήματα  σε ό,τι αφορά την τρέχουσα σεζόν και την επόμενη, αλλά η πρόταση του ΟΠΑΠ υπερτερεί συνολικά σε βάθος χρόνου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:Επιβράβευση του ΟΠΑΠ για την εταιρική του υπευθυνότητα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μια απίθανη ιστορία: Ένας 34χρονος επενδυτής κατάφερε να βγάλει κέρδος 100 εκατ. Μάθετε πώς!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μεγάλος διαγωνισμός του mononews. Δίνουμε 5 δωροεπιταγές από τα Attica αξίας 1.000 ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ