Μπορεί το Star Wars να έχει σπάσει τα κοντέρ εισπράξεων στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα, με κριτικούς και κοινό να έχουν ενθουσιαστεί με το νέο κεφάλαιο της ταινίας. Υπάρχει, όμως, ένας άνθρωπος που φαίνεται να μην είναι τόσο ενθουσιασμένος…

Είναι γνωστό πως ο George Lucas, είναι o άνθρωπος που γέννησε την αυτοκρατορία των Star Wars, μια από τις πιο επιτυχημένες τριλογίες στην ιστορία του κινηματογράφου. Οι ταινίες άφησαν εποχή και έχουν τους πιο σκληροπυρηνικούς οπαδούς.

Παρ’όλα αυτά, ενώ οι οπαδοί των Star Wars είναι ξετρελαμένοι με την νέα ταινία, ο George Lucas δεν έχει την ίδια άποψη. Ο Lucas που τα «έσπασε» με την Disney, είπε πως αυτό που έκαναν ήταν μια ρετρό ταινία, μια ταινία νοσταλγίας για τα πρώτα Star Wars. Και πως ενώ αυτός είχε άλλες ιδέες για τα σενάρια της ταινίας, η εταιρεία δεν ενδιαφερόταν για την γνώμη του.

Ο Lucas έδωσε συνέντευξη στο CBS τις προηγούμενες μέρες, εξήγησε ότι «για μένα το να πουλήσω την εταιρεία μου στην Disney και να μην έχω κανένα λόγο και καμία επιρροή στο πως θα γίνει το επόμενο φιλμ, ήταν σαν ένα πολύ επίπονο διαζύγιο».

«Θεωρώ ότι δεν θα άκουγαν αυτά που ήθελα εγώ, αλλά και να τα άκουγαν, είχα εντελώς διαφορετικό όραμα για την ταινία, δεν θα τα ακολουθούσαν αυτά που θα πρότεινα, αυτό που είδα ήταν μια ταινία νοσταλγική καμία σχέση με αυτό που εγώ οραματιζόμουν» κατέληξε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here