• First Top Stories

    Ξέφυγε η Αυλωνίτου: Απίστευτο υβρεολόγιο κατά Μητσοτάκη (video)

    • NewsRoom
    Ελένη Αυλωνίτου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

    Ελένη Αυλωνίτου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ


    Χωρίς όρια η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, η οποία, μιλώντας για τις φωτιές, προχώρησε σε μια πρωτοφανή υβριστική αναφορά κατά του αρχηγού της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.

    Συγκεκριμένα, ενώ μιλούσε στον ΑΝΤ1, είπε αναφερόμενη στον πρόεδρο της ΝΔ «η π@π@ριά που είπε ο Μητσοτάκης».

    Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αρχικά κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ ότι λέει «τεράστιες κοτσάνες»,  και στη συνέχεια το… τερμάτισε με την πρωτοφανή έκφραση ότι ο κ. Μητσοτάκης «λέει π@π@ριές».

    Πριν από δύο ημέρες, η κ. Αυλωνίτου είχε «ξαναχτυπήσει» με την ατάκα ότι ο κόσμος στο Μάτι κάηκε επειδή δεν ήξερε κολύμπι. «Η κριτική χρειάζεται να γίνεται αλλά να είναι εποικοδομητική. Το να ψάχνουμε να βρούμε εξιλαστήρια θύματα για να αποδώσουμε ευθύνες και να κάνουμε τους δικαστές, αυτό δεν πρέπει να γίνει. Έχει αναλάβει η δικαιοσύνη να ελέγξει και να ερευνήσει τα πάντα, έχουν αναλάβει οι υπηρεσίες να δουν αν πήγε κάτι στραβά, και θα βγουν πορίσματα και θα αποδοθούν ευθύνες. Το ξέρετε ότι υπάρχει κόσμος, ο οποίος κάηκε μέσα στη θάλασσα, επειδή δεν έχουμε εκπαιδευτεί; Επειδή πίστευε πως μόλις μπει στη θάλασσα θα είναι όλα καλά; Δεν μπορείτε να αποδίδετε στην κυβέρνηση την άναρχη δόμηση και την έλλειψη εκπαίδευσης».



    ΣΧΟΛΙΑ