• First Top Stories

    Προσωπικές διαφορές πίσω από το άγριο έγκλημα στο Νέο Ψυχικό;

    • NewsRoom


    Μεγάλο ερώτημα είναι για τους αξιωματικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών το κίνητρο πίσω από την ψυχρή εκτέλεση του 57χρονου φαρμακοποιού χθες το πρωί στην περιοχή του Νέου Ψυχικού. Ο τρόπος που δολοφονήθηκε το θύμα οδηγεί τις Αρχές στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ξεκεθάρισμα λογαριασμών.

    Από το γεγονός ότι στο σημείο δεν βρέθηκαν κάλυκες, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, οι Αρχές συμπεραίνουν ότι ο εκτελεστής είτε χρησιμοποιησε περίστροφο που δεν τους αποβάλλει, είτε τους μάζεψε για να μην αφήσει κανένα ίχνος πίσω του. Σύμφωνα με όσα είπε η οικογένειά του, ο φαρμακοποιός δεν δεχόταν απειλές, ούτε τους είχε εκμυστηρευτεί κάτι ανησυχητικό. Όμως, είναι πολύ πιθανόν πίσω από την εκτέλεση να κρύβονται προσωπικές διαφορές που όμως δεν μπορούν ακόμη να διευκρινιστούν.

    Επίσης, τα στοιχεία δείχνουν ότι ο ένοπλος είτε γνώριζε με λεπτομέρειες την καθημερινότητα του φαρμακοποιού, είτε είχε την πληροφορία από άτομο που είχε τη δυνατότητα να γνωρίζει τις κινήσεις του.

    Οι αξιωματικοί προσπαθούν να συνθέσουν το προφίλ του δολοφόνου μέσα από μαρτυρίες και καταθέσεις. Τη Δευτέρα αναμένεται να γίνει η νεκροτομή του 57χρονου πατέρα δυο παιδιών προκειμένου να έχουν ξεκάθαρη εικόνα πως στήθηκε το σκηνικό του θανάτου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έγκλημα στο Ψυχικό: «Είδαμε τον ύποπτο»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρός ο φαρμακοποιός που δέχθηκε μαφιόζικη επίθεση με πυροβόλο όπλο στο Νέο Ψυχικό



    ΣΧΟΛΙΑ