• First Top Stories

    Glam υπερβολή στο Cavo Paradiso στη Μύκονο: 3.000 ευρώ το κάθε τραπέζι!

    cavoparadiso


    «Ίλιγγο» προκαλούν οι τιμές που ζητούν ως ελάχιστη κατανάλωση τα κέντρα διασκέδασης στη Μύκονο. Και γιατί όχι;  Από τη στιγμή που απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό, με γεμάτες τσέπες, πρόσωπα του διεθνούς jet set αλλά και πρωτοκλασάτα ονόματα της εγχώριας showbiz…

    Στο Νησί των Ανέμων, το μέρος που ερωτεύτηκαν σχεδόν όλοι οι σταρ που το έχουν επισκεφτεί, χρειάζεται κανείς να δώσει μια μικρή περιουσία για διαμονή και διασκέδαση.

    Το mononews.gr είναι σε θέση να γνωρίζει τι ζητούν οι επιχειρηματίες για μια βραδιά στα πιο in στέκια του νησιού.

    Ενδεικτικά, στο «θρυλικό» Cavo Paradiso, στο οποίο το ξεφάντωμα δεν τελειώνει ποτέ, για να κλείσει κανείς prive τραπέζι πρέπει να καταναλώσει τουλάχιστον 3.000 ευρώ! Χαμηλότερη είναι η τιμή για τα υπόλοιπα – όχι όμως πολύ χαμηλότερη. Ενδεικτικά για ένα απλό τραπέζι η παρέα θα πρέπει να πληρώσει 2.000 ευρώ.

    Αναλόγως υψηλό είναι το «τίμημα» της διασκέδασης στον «Σκορπιό» στην Παράγκα Μυκόνου. Θέλετε να μάθετε πόσο κοστίζει μια θέση δίπλα στον dj; Ούτε λίγο, ούτε πολύ αγγίζει τα 5.500 ευρώ! Αρκετά ακριβά για έναν μέσο Έλληνα, όμως όπως προαναφέραμε τα συγκεκριμένα μέρη «κυνηγούν» άλλη πελατεία.

    Το mononews.gr αποκαλύπτει και άλλα στοιχεία αυτή τη φορά για beach bar δίπλα στο κύμα. Το εν λόγω κατάστημα δεν ζητά 10, ούτε 20 αλλά 100 ευρώ για μια ομπρέλα! Όσο για την ελάχιστη κατανάλωση, απαιτείται να καταβάλετε τουλάχιστον 100 ευρώ για τα εδέσματα που θα απολαύσετε!

    Λουκέτο 48 ωρών στο Alemagou

    Την ίδια ώρα από τους εντατικούς ελέγχους που πραγματοποιούν οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων δεν γλίτωσαν και καταστήματα της ελληνικής «Ίμπιζας».

    Στο στόχαστρο των «κομάντο» της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων μπήκε το πολύ γνωστό beach bar restaurant, Alemagou, καθώς όπως διαπιστώθηκε δεν έκοβε αποδείξεις.

    Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και ο κατάλογος με τα καταστήματα που κλείνουν ολοένα και μεγαλώνει…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Alemagou – Μύκονος: Λουκέτο 48 ωρών γιατί δεν έκοβε αποδείξεις

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποτροπιασμός στην Πάτρα: Γονείς χτυπούσαν και έκαιγαν βρέφος 7 μηνών

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μύκονος, Πάρος, Ικαρία, Χαλκιδική…: Σε ποιες παραλίες πληρώνεις πιο ακριβά και σε ποιες φθηνότερα πανελλαδικά;



    ΣΧΟΛΙΑ