• First Top Stories

    Η Σκλαβενίτης και οι Υπεραγορές Σκλαβενίτης γίνονται ένα

    Γεράσιμος Σκλαβενίτης

    Γεράσιμος Σκλαβενίτης


    “Εις σάρκαν μια” εισέρχονται και τυπικά η Σκλαβενίτης με το πρώην δίκτυο της Μαρινόπουλος. Ειδικότερα, από την 1η Ιανουαρίου 2018, οι εταιρείες “Ι. & Σ. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε.” & “ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε.” θα συγχωνευτούν, με απορρόφηση της πρώτης από τη δεύτερη, υπό ένα ΑΦΜ, αυτό των Ελληνικών Υπεραγορών.

    Η απόφαση για να ξεκινήσουν οι σχετικές τεχνικές διαδικασίες αναρτήθηκε και επίσημα σε συνέχεια της σχετικής αίτησης που είχε καταθέσει η εταιρεία στην Περιφέρεια Αττικής.

    Πρόκειται για μία διαδικαστική εξέλιξη, η οποία ήταν προγραμματισμένη σε συνέχεια της απορρόφησης του δικτύου καταστημάτων της Μαρινόπουλος από την Σκλαβενίτης. Πρόκειται για μια πολύ τεχνική διαδικασία, η οποία ωστόσο είναι ουσιώδης για την πραγματική ενοποίηση των δυο επιχειρήσεων.

    Επί της ουσίας, η πρωτοβουλία προωθεί τον εξορθολογισμό του τρόπου λειτουργίας της εταιρείας και θα συμβάλλει στην επίτευξη αποτελεσματικότερης διαχείρισης των δομών της.

    Ήδη, η εταιρεία ενημέρωσε σχετικά και όλους τους προμηθευτές, ώστε να τους δώσει τον απαραίτητο χρόνο για την οργάνωση της διαδικασίας προμηθειών και τροφοδότησης των καταστημάτων.

    Υπενθυμίζεται ότι σήμερα δίκτυο της Σκλαβενίτης αριθμεί 520 καταστήματα και πάνω από 25.000 εργαζομένους, επομένως η ενοποίηση αυτή είναι ξεκάθαρο ότι θα βελτιστοποιήσει εσωτερικές διαδικασίες, τη διαχείριση των προμηθευτών, ακόμα και την ενίσχυση της εταιρικής κουλτούρας ανάμεσα σε εργαζομένους που προέρχονται από 2 διαφορετικά εργασιακά περιβάλλοντα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βουλευτής της ΝΔ ζητά εγκατάσταση POS στα διόδια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια θα είναι η ετυμηγορία του οίκου Moody’s για την Ελλάδα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Όλες οι νέες αλλαγές σε ασφαλιστικό και εργασιακά-Οδηγός για εμπόρους



    ΣΧΟΛΙΑ