• First Top Stories

    Αποκάλυψη: Η Πέμη Ζούνη χρωστάει 10.000 ευρώ στη σχεδιάστρια Λουκία και δεν της τα δίνει


    Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την ηθοποιό Πέμη Ζούνη. Μετά το θέμα που δημιουργήθηκε με τις πλαστές φωτογραφίες της κ. Ζούνη και του σκηνοθέτη Ανγκ Λι, το mononews αποκαλύπτει ότι η εταιρία παραγωγής της ηθοποιού χρωστάει το ποσό των 10.000 ευρώ στην γνωστή σχεδιάστρια Λουκία.

    Ζούνη
    Η φωτογραφία – σκάνδαλο με τον Ανγκ ΛΙ

    Πληροφορίες που δεν επιδέχονται καμίας αμφισβήτησης, αναφέρουν πως η ηθοποιός συνεργάστηκε με την σχεδιάστρια Λουκία για τα κοστούμια της παράστασης «… και Ιουλιέτα» και είχε συμφωνήσει να λάβει ως αμοιβή το ποσό των 10.000 ευρώ από την εταιρία παραγωγής της παράστασης, που όμως δεν πιστώθηκαν ποτέ στον λογαριασμό της! Μέτοχοι στην εν λόγω εταιρία είναι ο πρώην σύζυγος της ηθοποιού, η κυρία Ζούνη και μια κοινή τους φίλη.

    Ζούνη
    Η Λουκία

    Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία παραγωγής υποστηρίζει ότι έχει καταθέσει τα χρήματα στον λογαριασμό της σχεδιάστριας. Όμως, επειδή η ηλεκτρονική  μεταφορά χρημάτων από μια τράπεζα σε άλλη απαιτεί μία με δύο ημέρες και το σύστημα εαν ο λογαριασμός είναι κενός δίνει μια ευκαιρία να πιστωθούν τα χρήματα. Ωστόσο, παρόλο που η διαδικασία ξεκίνησε, δεν ολοκληρώθηκε γιατί η εταιρία παραγωγής δεν είχε πιστωτικό υπόλοιπο ύψους 10.000 ευρώ και δεν κατέθεσε τα χρήματα.

    Αποτέλεσμα είναι ότι ενώ υπάρχει η ηλεκτρονική επιβεβαίωση ότι έγινε η μεταφορά των χρημάτων, εν τούτοις επειδή ο λογαριασμός της εταιρίας παραγωγής είχε μηδενικό υπόλοιπο δεν πιστώθηκαν τα χρήματα στον λογαριασμό της σχεδιάστριας Λουκίας.

    Τι αναφέρει η σχεδιάστρια στο site της:

    Αξιοσημείωτο είναι ότι μέχρι και σήμερα η Λουκία έχει δημοσιευμένες λεπτομέρειες για την παράσταση της κ. Ζούνη «… και Ιουλιέτα».

    Ζούνη
    Τι αναφέρει η Λουκία για τα κοστούμια

    Ζούνη

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η συγγνώμη της Πέμης Ζούνη για το φωτομοντάζ με τον Ανγκ Λι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιάννης Κούστας – Δήμητρα Μέρμηγκα: Ο παραμυθένιος αρραβώνας. Όλες οι λεπτομέρειες μόνο στο mononews

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Γιάννης Κούστας-Δήμητρα Μέρμηγκα: Η μετακόμιση στην Βουλιαγμένη και η βίλα στον «Αστέρα»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πέμη Ζούνη και Ανγκ Λι: Μια απίστευτη ιστορία ψέματος, που συνέτριψε τη φήμη της ηθοποιού



    ΣΧΟΛΙΑ