• First Top Stories

    Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τα πρώτα λεπτά μετά τη δολοφονία Στεφανάκου (pics, video)

    • NewsRoom


    Συγκλονιστικές φωτογραφίες-ντοκουμέντο  από τα πρώτα λεπτά μετά τη δολοφονική ενέδρα εναντίον του Βασίλη Στεφανάκου στο Χαϊδάρι, παρουσίασε το κεντρικό δελτίο του Alpha.

    Στις φωτογραφίες, ο Στεφανάκος απεικονίζεται να βρίσκεται στη θέση του οδηγού και το κορμί του να έχει πέσει δίπλα, ενώ νοσοκόμοι βρίσκονται από πάνω του. Το αυτοκίνητο έχει γαζωθεί από σφαίρες με τα τζάμια να είναι σπασμένα.

    Οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα στον Στεφανάκο έξω από το κτίριο που παλιότερα χρησιμοποιούσε ως έκθεση αυτοκινήτων, στην λεωφόρο Αθηνών 302 και τώρα διατηρούσε ζαχαροπλαστείο στο ισόγειο και χρησιμοποιούσε ως γραφεία εταιρείας με υγραέριο τον πρώτο όροφο.

    Σε ότι αφορά τα κίνητρα της δολοφονίας, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάτι συγκεκριμένο, αλλά όπως λένε οι αστυνομικοί, το θύμα είχε «ανοιχτούς λογαριασμούς» με πολύ κόσμο στον υπόκοσμο. Ωστόσο δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η δολοφονία του να σχετίζεται με δραστηριότητές του το διάστημα μετά την αποφυλάκιση του, τον Αύγουστο του 2016.

    Δείτε τις φωτογραφίες που παρουσίασε ο Alpha:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δολοφονία Στεφανάκου – Φωτογραφίες και video από το σημείο της επίθεσης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βασίλης Στεφανάκος στο VICE το 2014: Ο Βλαστός είναι καλύτερο παιδί από τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Όταν ο Τσοχατζόπουλος είχε πέσει θύμα επίθεσης από τον Στεφανάκο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλη η ΕΣΗΕΑ: Ζητά εξηγήσεις από Τόσκα για ξυλοδαρμούς εργαζομένων που κάλυπταν τη δολοφονία Στεφανάκου

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στεφανάκος: Η τελευταία και προφητική ανάρτηση στο facebook λίγες ημέρες πριν τον γαζώσουν με 22 σφαίρες



    ΣΧΟΛΙΑ