• Top Stories

    Αποκάλυψη από Θ.Κιτσάκο: Ο Πετσίτης λειτουργούσε ως εκπρόσωπος του Μαξίμου

    • NewsRoom
    ΔΕΠΑ

    Θεόδωρος Κιτσάκος, CEO της ΔΕΠΑ


    Παρά τις προσπάθειες του πρωθυπουργού να υποβαθμίσει την υπόθεση Πετσίτη, χτες στη Βουλή, το θέμα αποκτά όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ Θ.Κιτσάκος επιβεβαιώνει με δηλώσεις του ότι ο Μάνος Πετσίτης έκανε επισκέψεις υπηρεσιακού χαρακτήρα στο γραφείο του.

    Σε δήλωσή του προς τα Νέα ο κ. Κιτσάκος αναφέρει ότι «δεχόμουν στο γραφείο μου στη Δημόσια Επιχείρηση Παροχής Αερίου επισκέψεις υπηρεσιακού χαρακτήρα από τον Μανώλη Πετσίτη.

    «Δεχόμουν στο γραφείο μου επισκέψεις υπηρεσιακού χαρακτήρα από τον κ. Πετσίτη, ο οποίος λειτουργούσε ως εκπρόσωπος υπηρεσιών του Μαξίμου» σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Κιτσάκος μιλώντας στο Liberal, και προσθέτει: «Απ’ ό,τι είχα ακούσει, ο κ. Πετσίτης επισκέπτονταν τη ΔΕΠΑ και επί προηγούμενης διοίκησης του κ. Παλαιογιάννη».

    «Της όλης υπόθεσής μου έχει επιληφθεί η Δικαιοσύνη, στη Δικαιοσύνη και μόνο θα κατατεθούν όταν έρθει η ώρα, όσα στοιχεία χρειάζονται» συνεχίζει και καταλήγει στη δήλωσή του προς τα Νέα: «Δηλώνω ότι το τελευταίο διάστημα και σε συνέχεια του δελτίου Τύπου, της συνέντευξης Τύπου, και της συνέντευξης μου σε έντυπο μέσο, έχω στοχοποιηθεί ασύμμετρα και βάναυσα, έχω δεχθεί απειλές για τις οποίες έχω απευθυνθεί στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, και προτίθεμαι να δρομολογήσω τις δέουσες νομικές ενέργειες».

    Το μείζον θέμα έφτασε χθες και στη Βουλή, στη συζήτηση για τη μη περικοπή των συντάξεων. Ο πρωθυπουργός, αν και προκλήθηκε από την αντιπολίτευση, δεν έδωσε καμία ουσιαστική απάντηση.

    «Περιμένουμε μια κουβέντα για το σκάνδαλο ΔΕΠΑ, όπου κάθε ημέρα προστίθεται ένα όνομα. Το κουβάρι της σκοτεινής υπόθεσης μόλις ξεκίνησε να ξετυλίγεται και θα έχουμε πολλά ακόμα να πούμε. Οι πολίτες παρακολουθούν με ειρωνεία το τελευταίο παραμύθι από το ρεπερτόριο ψεμάτων σας» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα για αφωνία.

    «Αφού τα fake news για την πολιτική δεν πιάνουν, αρχίσατε να σκανάρετε συγγενείς πρώτου και δεύτερου βαθμού και αφού δεν βρήκατε offshore καταπιάνεστε με φίλους και συμμαθητές. Καλά το πάτε. Στην απελπισία σας δεν αποκλείεται να βγάλετε κάτι, αλλά στην απελπισία σας γίνεστε καταγέλαστος» απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας, καλύπτοντας τον Νίκο Παππά.

    Μάλιστα, θέλησε να στρέψει το επίκεντρο της συζήτησης από την προσπάθεια συμψηφισμού του χρέους της εταιρείας του κ. Λαυρεντιάδη με την ανταλλαγή δεσμευμένων ακινήτων (υπό την καθοδήγηση, όπως καταγγέλλει ο κ. Κιτσάκος, υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ), στο ίδιο το χρέος, κατηγορώντας μάλιστα τη ΝΔ, επειδή επί των δικών της ημερών δημιουργήθηκαν οι οφειλές της ELFE.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εξηγήσεις από τον Νίκο Παππά για τον Πετσίτη ζητούν 21 βουλευτές της ΝΔ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάνος Πετσίτης, «the whole story»: Όλο το παρασκήνιο πίσω από τις καταιγιστικές αποκαλύψεις

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Μπλεγμένος και σε δουλειές της ΕΡΤ ο Πετσίτης – Αποκάλυψη από πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ



    ΣΧΟΛΙΑ