• First Top Stories

    Απίστευτο: Σε 90 δευτερόλεπτα έβγαλαν 282 επιβάτες από το φλεγόμενο αεροσκάφος (video)


    Ως εκ θαύματος δεν υπήρξαν θύματα στο ατύχημα με το αεροσκάφος της Emirates, που προσέκρουσε στο αεροδρόμιο του Dubai, κατά τη διάρκεια της προσγείωσης. Το προσωπικό του αεροδρομίου έδρασε ταχύτατα και μέσα σε μόλις 90 δευτερόλεπτα έβγαλε σώους από το φλεγόμενο αεροπλάνο και τους 282 επιβάτες. Οι εικόνες και τα βίντεο που έρχονται σιγά σιγά στο φως της δημοσιότητας, μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σοκάρουν.

    Οι επιβάτες αφού απομακρύνθηκαν από το χώρο καταμετρήθηκαν και δεν υπήρχαν απώλειες. Αν δεν ήταν τόσο άμεση η επέμβαση του πληρώματος και των υπαλλήλων εδάφους σίγουρα θα υπήρχαν πολλοί νεκροί. Η Emirates, από την πρώτη στιγμή, επιβεβαίωσε το περιστατικό. Το αεροδρόμιο θα παραμείνει κλειστό για κάποιες ώρες, ενώ όταν ανοίξει οι πτήσεις θα έχουν καθυστέρηση.

    https://twitter.com/CherguiaMbark/status/760789978066612224

    Όλα τα μέσα, αλλά και οι χρήστες των social media, συγχαίρουν την αεροπορική εταιρεία και τους υπαλλήλους του αεροδρομίου για την άμεση ανταπόκρισή τους και την εξαιρετική δουλειά, που έσωσε τη ζωή 282 ανθρώπων. Δικαίως η Emirates έχει ανακηρυχθεί ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

     

    http://www.mononews.gr/dramatikes-exelixis-aeroplano-tis-emirates-prosekrouse-sto-aerodromio-tou-dubai-picsvideo/65572



    ΣΧΟΛΙΑ