Επιστημονική μελέτη: εάν είστε γυναίκα και είχατε προ γάμου 10 σχέσεις τότε θα πάρετε σίγουρα διαζύγιο

0

Είναι εντυπωσιακό καμιά φορά το αντικείμενο των μελετών που κάνουν γνωστά πανεπιστήμια. Έτσι καθηγητής του πανεπιστημίου της Γιουτα εξέτασε τη σχέση μεταξύ σεξουαλικών συντρόφων και τις πιθανότητες για διαζύγιο. Αφού μελέτησε όλα τα σχετικά δεδομένα κατέληξε στα εξής συμπεράσματα:  Οι γυναίκες που παντρεύτηκαν μετά το 2000 αν είχαν πάνω από 10 ερωτικούς συντρόφους (πριν το γάμο τους), τότε το πιθανότερο ήταν ότι θα οδηγούνταν σε διαζύγιο.

Ενα από τα παράδοξα της έρευνας είναι ότι οι γυναίκες που είχαν δύο η λιγότερους ερωτικούς συντρόφους πριν το γάμο τους είχαν περισσότερες πιθανότητες να χωρίσουν από εκείνες που είχαν τρεις με εννιά ερωτικούς συντρόφους.

Αυτές πάλι που ήταν το λιγότερο πιθανό να χωρίσουν ήταν εκείνες που δεν είχαν καμία σεξουαλική εμπειρία πριν το γάμο (μόλις το 5% των περιπτώσεων χώρισε).

Ο καθηγητής του πανεπιστημίου της Γιούτα που έκανε την έρευνα σημειώνει ακόμη ότι παρότι περισσότερες γυναίκες κάνουν προγαμιαίο σεξ, σε σχέση με το παρελθόν, τα ποσοστά των διαζυγίων αυξάνονται με ανάλογους ρυθμούς.

Προσθέτει, μάλιστα, ότι παλαιότερες έρευνες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι «όσες είχαν πολλούς ερωτικούς συντρόφους συνήθως στο γάμο τους δεν είναι ευτυχισμένες και έχουν αυξημένες πιθανότητες για διαζύγιο».

Και για αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι τα δεδομένα της τωρινής έρευνας αυτά αναφέρονται ξεκάθαρα στο σήμερα, στα ζευγάρια και συγκεκριμένα στις γυναίκες που παντρεύτηκαν κατά του διάρκεια της δεκαετίας του ’00 και του ’10.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here