• City Stories

    Βιονικό πέος λύνει για πάντα τα προβλήματα δυσλειτουργίας, λένε οι επιστήμονες


    Ένα βιονικό ανδρικό μόριο, που ανέπτυξαν αμερικανοί επιστήμονες δίνει ελπίδες σε όλους τους άνδρες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας. Σύμφωνα με τον επικεφαλής, Αμερικανό επιστήμονα Brian Lee, οι εκπρόσωποι του ισχυρού φύλου θα μπορούν σύντομα να δοκιμάσουν μία  συσκευή με τηλεκοντρόλ, η οποία θα μπορούσε να τους βοηθήσει να ανταποκριθούν επαρκώς σε ζητήματα στυτικής δυσλειτουργίας. 

    Σύμφωνα με την πρόταση του Αμερικανού καθηγητή, στη βάση του πέους τοποθετείται ένα μεταλλικό “πηνίο” το οποίο μπορεί και επιμηκύνει το ανδρικό μόριο όταν το εμφύτευμα ενεργοποιηθεί μέσω της θερμότητας.

    Με την βοήθεια της μεταλλικής συσκευής το ανδρικό πέος διογκώνεται λόγω της θερμοκρασίας που φθάνει στους 42 βαθμούς Κελσίου επιτυγχάνοντας μία “βιονική στύση”, όπως υποστηρίζει ο καθηγητής από το Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν. Μόλις ενεργοποιηθεί, χρησιμοποιώντας ένα τηλεχειριστήριο το οποίο τοποθετείται πάνω από την βουβωνική χώρα, το πέος του άνδρα διογκώνεται  σαν να είχε μία φυσιολογική στύση. Μετά το σεξ, ο καθηγητής Λι συνιστά τη χρήση μιας υγρής φανέλας για να μπορεί να δροσιστεί το ανδρικό μόριο.

    Χιλιάδες άνδρες με πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας καταφεύγουν στους γιατρούς ή λαμβάνουν διάφορα χάπια “ανόρθωσης” όπως το Viagra. Για τον Αμερικανό επιστήμονα, η δική του πρόταση είναι πιθανότατα και η καλύτερη.

    Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα “Express”, το βιονικό ανδρικό μόριο θα δοκιμαστεί αρχικά σε  πειραματόζωα και εν συνεχεία σε εθελοντές.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Lady Gaga μιλά ανοιχτά για τον χωρισμό της

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γ. Λάνθιμος: Ο “Αστακός” στην κορυφή του παγκόσμιου σινεμά (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σταύρος Μαυρίδης: Δείτε το σχόλιο του Γ. Παπαδάκη για τον ηθοποιό (video)



    ΣΧΟΛΙΑ