• City Stories

    Vinyl is Back: Ένα διασκεδαστικό τριήμερο με ελεύθερη είσοδο στο Cine Κεραμεικός

    • NewsRoom


    Ο χειμώνας έρχεται και η μουσική ενώνει! Το Vinyl is Back ανανεωμένο, γεμάτο βινύλια, παράλληλες εκδηλώσεις και εκπλήξεις, επιστρέφει στο χώρο που αγάπησε ο κόσμος και ζητούσε περισσότερο!

    Το “Cine Κεραμεικός” μετά από τρία χρόνια ακριβώς, θα φιλοξενήσει πάλι την κορυφαία εκδήλωση για το βινύλιο την Παρασκευή 7, το Σάββατο 8 και  τη Κυριακή 9 Δεκεμβρίου.

    Όπως πάντα με ελεύθερη είσοδο όλο το τριήμερο!

    Είναι τρέλα, είναι μανία, είναι ρυθμός, είναι μαγεία!  Είναι η χαρά της εποχής! 

    Ζήστε μια συναρπαστική εμπειρία στο μοναδικό σόου αφιερωμένο στο βινύλιο. Δίσκοι, πικάπ, αξεσουάρ, αλλά και μια σειρά από live εμφανίσεις καλλιτεχνών και Dj’s δημιουργούν την γνώριμη πια σε όλους ατμόσφαιρα μουσικής γιορτής.

    Επίσης, στο μεγάλο ραντεβού του βινυλίου και της μουσικής, σας περιμένουν κληρώσεις και δώρα, όλες οι νέες κυκλοφορίες βινυλίων, δισκογραφικές εκπλήξεις, συμμετοχές γνωστών δισκάδικων, ανεξάρτητων εταιρειών και ιδιωτών, χειροτεχνίες που συναντούν την κουλτούρα της μουσικής σε μια εκδήλωση με πολύ μεράκι όπως πάντα: είναι το 14ο Vinyl is Back!

    Whats happening @ Vinyl is Back?

    Το Δισκοπωλείο!

    Σημείο αναφοράς στην επίσκεψη των vinyl maniacs είναι το Δισκοπωλείο, ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου όλοι θέλουν να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία! Σύγχρονα vintage πικαπ διαθέσιμα προς ακρόαση δίσκων και αναμνηστικά από το Vinyl is Back! Κονκάρδες, πάνινες τσάντες, καπέλα!

    Στο Δισκοπωλείο του 14ου Vinyl is Back, θα μπορέσετε, φυσικά, να προμηθευτείτε το δεύτερο δίσκο της σειράς Vinyl is Back Live Sessions με τη ζωντανή ηχογράφηση των Locomondo, καθώς και τα ελάχιστα εναπομείναντα κομμάτια του πρώτου δίσκου της σειράς, με τα Υπόγεια Ρεύματα.

    Live Happening με τους Air Boys!

    Το θρυλικό συγκρότημα των 60ς  θα βρεθεί μαζί ειδικά για το Vinyl is Back ! Οι AIR BOYS δημιουργούνται στις αρχές του 1965, στην 115η Πτέρυγα Μάχης της Αεροπορικής Βάσης της Σούδας, στα Χανιά της Κρήτης. Πρόκειται για ένα από τα πρώτα ροκ συγκροτήματα στην Ελλάδα και το πρώτο σε όλη την Κρήτη. Ηχογράφησαν ένα σπάνιο σήμερα 45άρι.

    Με αφορμή την κυκλοφορία των τραγουδιών τους σε μεγάλο δίσκο θα είναι μαζί μας στο Cine Κεραμεικός την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 12.30 μ.μ.

    Κληρώσεις για 3 σημαντικές συναυλίες!

    Επισκεφθείτε το Vinyl is Back και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίστε προσκλήσεις για τις συναυλίες των Last Drive (7/12), Λευκή Συμφωνία (8/12) και James Taylor Quartet (14/12). Μια προσφορά του “Gagarin 205 Live Music Space”.

    Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων εδώ

    Χώρος: Cine Κεραμεικός  
    (Κεραμεικού 58 και Μαραθώνος 13, Κεραμεικός)
    πλησίον σταθμού Μετρό Ομόνοιας και Μεταξουργείου τηλ. 210-5222222

    ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ

    Ώρες λειτουργίας :
    Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου:  5 μ.μ. – 9 μ.μ.
    Σάββατο 8 Δεκεμβρίου:    11 π.μ. – 9 μ.μ.
    Κυριακή 9 Δεκεμβρίου:     11 π.μ. – 9 μ.μ.



    ΣΧΟΛΙΑ