• Videos & Blogs

    Το τσιφτετέλι του Γιάννη Πανούση

    • NewsRoom


    Ο καθηγητής εγκληματολογίας, Γιάννης Πανούσης έχει απασχολήσει, τον τελευταίο χρόνο, τα μέσα ενημέρωσεις τόσο όταν αποδέχθηκε τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ANEΛ όσο και όταν αποχώρησε από αυτή και προχώρησε σε συνταρακτικές καταγγελίες για όσα συνέβαιναν κατά τη διάρκεια της υπουργείας του.

    Ωστόσο, ακόμα και σήμερα ο πρώην υπουργός εξακολουθεί να τραβάει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, αυτή τη φορά όταν παραβρέθηκε στον ετήσιο χορό των αστυνομικών υπαλλήλων, σε αντίθετα με τον νυν υπουργό Νίκο Τόσκα που επέλεξε να μην παρουσιαστεί. Όπως φαίνεται από το βίντεο που κυκλοφόρησε μετά την βραδιά εκείνη, ο κύριος Πανούσης δεν πήγε μόνο «για να βγάλει την υποχρέωση» στο χορό, αλλά το… ευχαριστήθηκε με την ψυχή του!

    Η μεγαλύτερη απόδειξη γι’ αυτό ήταν το τσιφτετέλι, που χόρεψε ο υπουργός στην πίστα του κέντρου, ενώ χειροκροτούνταν από τους παρεβρισκομένους. Μάλιστα, ο πρώην υπουργός ξεκίνησε το χορό του πάνω στο τραπέζι του, για να συνεχίσει κατόπιν στην πίστα, ενώ ακούγονται οι ήχοι λαϊκών ασμάτων όπως το «δε χρωστάω» και οι «αμαρτίες».

     



    ΣΧΟΛΙΑ