• City Stories

    Travel Festival 2018: Το πρώτο ταξιδιωτικό φεστιβάλ της Ελλάδας είναι γεγονός!

    • NewsRoom


    Στις 21 & 22 Απριλίου 2018 έμπειροι αλλά και επίδοξοι ταξιδευτές θα συμπορευτούν προς έναν κοινό προορισμό: το πρώτο ταξιδιωτικό φεστιβάλ στο Πολιτιστικό Κέντρο Δαΐς, στον Παράδεισο Αμαρουσίου (Μεσογείων 151, Μαρούσι).

    Το 1st Travel Fest στην Ελλάδα φιλοδοξεί να αποτελέσει μια διήμερη, ταξιδιωτική εμπειρία προσκαλώντας ανθρώπους που αγαπάνε τα ταξίδια, έμπειρους ταξιδευτές και επιχειρήσεις, σε μια διαδραστική σχέση, με ανταλλαγή γνώσεων, προτάσεων και δραστηριοτήτων.

    Ομάδες, σύνδεσμοι, gadgets, προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με το ταξίδι, τη φύση, τη δράση και την περιπέτεια θα αποκαλύψουν σε κάθε επισκέπτη μια νέα ταξιδιωτική κουλτούρα, έναν νέο απόλυτα διασκεδαστικό και περιπετειώδη τρόπο για να ανακαλύψει τον κόσμο.

    Ο γύρος της Αφρικής με μοτοσικλέτα, η εξερεύνηση της Ασίας με ποδήλατο και η κατάκτηση της κορυφής του Έβερεστ είναι ορισμένες από τις μοναδικές εμπειρίες που θα μοιραστούν με τους επισκέπτες Έλληνες ταξιδευτές, μέσα από ιδιαίτερες παρουσιάσεις και ενδιαφέρον οπτικοακουστικό υλικό…

    Δείτε στο site της διοργάνωσης το πρόγραμμα της κάθε ημέρας: www.travelfest.gr

    Εισιτήρια μπορείτε να βρείτε στο viva.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μικρό Παλλάς: Πέντε μουσικές συναντήσεις απρόσμενων ντουέτων

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρεις ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για αυτό το Σάββατο (21 Απριλίου 2018)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το ντοκιμαντέρ «Σινασός-Τοπογραφία της μνήμης» στο Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ



    ΣΧΟΛΙΑ