• City Stories

    Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ: Mεγάλη επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο Bazaar

    • NewsRoom
    ΕΛΠΙΔΑ

    (Από αριστερά) Μπάρμπαρα Δανελιάν, Μαίρη Πετρούτσα Βούτσελα, Έφη Έλληνα, Πέννυ Χατζηστυλιανού, Μπέκη Παπασταυροπούλου, Σάκης Ρουβάς, Πένυ Κουμάντου, Τζωρτζίνα Έλληνα, Έλλη Ιωάννου, Μπέκη Στραβελάκη


    Την αγάπη και τις ευχές τους στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» αλλά και στους πληγέντες συνανθρώπους μας στη Μάνδρα Αττικής, εξέφρασαν όλοι όσοι επισκέφτηκαν την Τρίτη (28 Νοεμβρίου) και την Τετάρτη (29 Νοεμβρίου) το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», καθώς όλα τα έσοδα του Bazaar θα διατεθούν για τη στήριξή τους.

    Η μεγάλη αίθουσα του Ξενοδοχείου Theoxenia Palace στην Κηφισιά, όπου λειτούργησε για τρίτη συνεχή χρονιά το Βazaar της «ΕΛΠΙΔΑΣ», ήταν και τις δυο μέρες γεμάτη με εκατοντάδες φίλους του Συλλόγου, που εκτός από τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν φίλους και γνωστούς και να ανταλλάξουν ευχές.

    Μεταξύ πολλών άλλων, τη δεύτερη και τελευταία μέρα λειτουργίας του Βazaar της «ΕΛΠΙΔΑΣ», τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους έκαναν εκεί ο Αγγελιοφόρος της ΕΛΠΙΔΑΣ, Σάκης Ρουβάς και η συζυγός του, Κάτια Ζυγούλη.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάρπαστο έγινε και φέτος το γούρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για το 2018, δημιουργία του κοσμηματοπωλείου Serkos, το Δεντράκι της Υγείας, της Ευημερίας και της Τύχης, του οποίου τη γλάστρα ζωγράφισαν με πολλή αγάπη τα παιδιά που φιλοξενούνται στον Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ», καθώς και οι πρωτότυπες πανέμορφες χειροποίητες κατασκευές, μπάλες, στεφάνια και άλλα χριστουγεννιάτικα στολίδια, ευχετήριες κάρτες, κοσμήματα κ.ά. που δημιούργησαν με πολύ μεράκι οι οικογένειες που φιλοξενούνται στον Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ» με τη βοήθεια των εθελοντών. Όλα αυτά, και πολλές ακόμα προσφορές και δώρα, μπορούσε κανείς να βρει στα περίπτερα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», του Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ», της ELPIDA YOUTH, του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και του «Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη».

    Στο φετινό Χριστουγεννιάτικο Bazaar της «ΕΛΠΙΔΑΣ» συμμετείχαν με δικό τους περίπτερο οι: ANAPNOE, ANATOL, A’SHK, BIJOU BIJOU, QUEEN CALLIOPE, CASA, COTTON PRINCE, BESPOKE ATHENS, FIRST ΗΟΜΕ DESIGN, IORDANIS, KANDARAKIS, KESSARIS, STUDIO KOSTA BODA ILLUM, ΚΟΥΛΑΟΥΖΙΔΟΥ ΕΛΕΝΑ, LALAOUNIS, LIANA VOURAKIS, LOOK @ ME, ΜΑΝΤΑΛΑΚΙ, MAYA’S WORKSHOP, MANOLO, MARISCHA, MELIA TATAKIS, ΜΕΛΙΣΣΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ, MR & SON, NAKASPAPER, HANDMADE WITH LOVE, SADRINE & JΟ, SERKOS, SCAPERDAS & CO, L’ ARTE DI ARTEMIDE, LIPSHOPATHENS, TREASURE BOX BY ANITΤA, TALY’S TALES HANDMADE BAGS, VENETIA VILDIRIDIS, VOURAKIS ANTONIS, VST, ZERTEO, LA FENETRE, SUPER CAKES, WINGS, CHIP & CHIP, PAPASPIROU και DIAMOND CLUB.

    Υπεύθυνες για τη διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου bazaar της «ΕΛΠΙΔΑΣ» ήταν τα μέλη του Συλλόγου: Μπέκυ Στραβελάκη, Έφη Έλληνα, Τζωρτζίνα Έλληνα, Μάνια Ντέλου, Μαίρη Βούτσελα και Έλλη Ιωάννου Τάνες.



    ΣΧΟΛΙΑ