• City Stories

    One Salonica: Ο ιδανικός προορισμός για μια αξέχαστη Black Friday στη Θεσσαλονίκη (video)


    Λίγες ώρες μας χωρίζουν από τη Black Friday, την ημέρα των τρελών εκπτώσεων και του ατελείωτου shopping therapy. Καταναλωτές και εταιρείες ετοιμάζονται πυρετωδώς για τις 24 Νοεμβρίου.

    Όσοι βρίσκεστε στη Θεσσαλονίκη, σίγουρα θα γνωρίζετε πως όλοι οι δρόμοι της Black Friday οδηγούν στο One Salonica, το πρώτο Premium outlet mall στην Ελλάδα και σημείο αναφοράς για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, το σημείο-ορόσημο της συμπρωτεύουσας για το shopping θα συμμετάσχει στον δημοφιλή αυτόν θεσμό.

    Το μεγάλο εμπορικό κέντρο, πέρυσι, άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό την «Μαύρη Παρασκευή» και υποδέχθηκε χιλιάδες καταναλωτές, που θέλησαν να εκμεταλλευτούν τις πραγματικά ασυναγώνιστες προσφορές του. Αξιοσημείωτο είναι πως συνολικά το επισκέφθηκαν την ημέρα εκείνη 38.000 άτομα, ενώ φέτος ο αριθμός αυτός αναμένεται να ξεπεραστεί κατά πολύ.

    Η φρενίτιδα, που επικράτησε στην περσινή Black Friday, αποτυπώνεται αναμφισβήτητα στο παρακάτω βίντεο:

    Όσοι εμπιστευτείτε και φέτος το One Salonica για τις αγορές σας, την εν λόγω ημέρα, θα φύγετε πολύ ικανοποιημένοι, καθώς θα συναντήσετε εκπτώσεις έως και 80%. Το premium outlet mall συνδυάζει αγαπημένα επώνυμα brands στις πιο ασυναγώνιστες τιμές. Εδώ θα βρείτε το μεγαλύτερο Polo Ralph Lauren factory store στην Ελλάδα, αλλά και λατρεμένες μάρκες όπως Nike, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Adidas, Diesel, Juicy Couture, Καλογήρου, Converse, Guess, Calvin Klein, Zara Kids, Pinko, Gant, Lacoste, Puma, Champion, Benetton, Mango, Nautica, American Eagle Outfitters, Ugg, Franklin & Marshall, Replay και πολλά ακόμα!

    Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα καταστήματα και τις προσφορές για τη Black Friday εδώ.

    Σε ένα χώρο με υψηλή αισθητική και με εντυπωσιακό design, θα έχετε την ευκαιρία να συνδυάσετε το shopping με τη διασκέδαση, χάρη στις ασυναγώνιστες νοστιμιές των εστιατορίων του food court αλλά και στις υπερπολυτελείς κινηματογραφικές αίθουσες της Cineplexx, όπου πραγματοποιούνται προβολές με τα πιο σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα.

    Το One Salonica βρίσκεται 3,5 μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη δυτική πλευρά της πόλης και είναι έτοιμο να σας υποδεχθεί κάθε μέρα του χρόνου και ιδίως στη Black Friday. Αυτή την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, λοιπόν, μην κανονίσετε κάτι άλλο. Αδράξτε την ευκαιρία και ψωνίστε ρούχα,παπούτσια,κοσμήματα και καλλυντικά σε ασυναγώνιστες τιμές. Ραντεβού στο One Salonica.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Black Friday: 14 καταστήματα για να ψωνίσετε ρούχα, καλλυντικά και παπούτσια με εκπτώσεις έως και 80%

     



    ΣΧΟΛΙΑ