• City Stories

    Τέσσερα ενδιαφέροντα σεμινάρια για να παρακολουθήσετε δωρεάν αυτή τη βδομάδα

    Τεχνόπολις


    Διάφορα εποικοδομητικά σεμινάρια λαμβάνουν χώρα αυτή την περίοδο, σε διάφορα μέρη της Αθήνας και με ελεύθερη είσοδο. Σε αρκετά από αυτά μάλιστα, χορηγείται και βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες. Συγκεντρώσαμε παρακάτω τέσσερα από αυτά που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και σας τα παρουσιάζουμε αναλυτικά.

    1. Βιωματικό σεμινάριο – εργαστήριο: “Είμαστε Οικογένεια, είμαστε όμως Ομάδα;”

    Η ομάδα BusinessCool και το ImpactHub, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν στην τοπική κοινότητα, την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017, 17.00 – 20.00, στο ανακαινισμένο Ιστορικό Κτήριο – Πολυχώρο, ImpactHub: «Δημοτική Αγορά Κυψέλης», Φωκίωνος Νέγρη 42, Κυψέλη, ένα διασκεδαστικό και πρωτότυπο σεμινάριο ανάπτυξης σχέσεων ομάδας μεταξύ των γονέων και των παιδιών τους που βρίσκονται στην εφηβεία, με πολύ παιχνίδι και διασκέδαση.

    Πότε:
    Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, 17.00

    Πού:
    Δημοτική Αγορά Κυψέλης
    Φωκίωνος Νέγρη 42, Κυψέλη

    Είσοδος ελεύθερη. Κάντε εγγραφή.

    σεμινάριο τεχνόπολη

    2. Σεμινάριο – εκδήλωση: “Youth Today Athens 2017”

    Το Youth Today επιστέφει για 4η χρονιά και έχει στόχο να φέρει σε επαφή τον επιχειρηματικό κόσμο με φοιτητές και νέους, ώστε μέσα από την αλληλεπίδραση τους να προάγει την εξωστρέφεια ,την ηγετικότητα και την δύναμη της αυτογνωσίας. Αυτό γίνεται μέσα από workshops καθώς και ομιλίες από εταιρείες και start-ups.

    Το θέμα της φετινής εκδήλωσης είναι “Explore your career path”.

    Πόσες φορές έχεις αναρωτηθεί τι θες να κάνεις στη ζωή σου, δεν ξέρεις πως να το πετύχεις ή απλά θεώρησες ότι είσαι σε λάθος δρόμο; Στο φετινό event θα έχεις την ευκαιρία να απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που σε απασχολούν, να ανακαλύψεις τις δικές σου επαγγελματικές επιλογές και να σχεδιάσεις το μέλλον σου μέσα από την επαφή με ανθρώπους του επιχειρηματικού κόσμου.

    Πότε:
    Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, 10.30

    Πού:
    Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
    Πειραιώς 100, Γκάζι

    Η είσοδος είναι ελεύθερη και σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Δηλώσεις συμμετοχής εδώ.

    ημέρες ορθολογισμού

    3. Σεμινάριο: “Ημέρες Ορθολογισμού 2017” 

    Μετά την 1η διοργάνωση των Ημερών Ορθολογισμού στην Αθήνα το 2016 διοργανώνονται και φέτος οι Ημέρες Ορθολογισμού 2017, με νέα επίκαιρα και καυτά θέματα που θα αναπτυχθούν από διακεκριμένους και εξειδικευμένους ομιλητές.

    Οι “Ημέρες Ορθολογισμού” έχουν ως στόχο να δώσουν απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα με ορθολογικό και επιστημονικό τρόπο, φωτίζοντας ζητήματα όπου η κοινωνία παραμένει στο σκοτάδι παρά τη σχετική πρόοδο και τις απαντήσεις που έχει κατακτήσει η επιστήμη.

    Οι “Ημέρες Ορθολογισμού” στην Αθήνα θα διεξαχθούν τα Σάββατα 25 Νοεμβρίου και 2 Δεκεμβρίου στο Ιωνικό Κέντρο, Λυσίου 11, 105 56 Πλάκα, στην αίθουσα Αέρηδες στις 20:00.

    Πότε:
    Σάββατο 25 Νοεμβρίου, 20.00

    Πού:
    Ιωνικό Κέντρο
    Λυσίου 11, Πλάκα

    Είσοδος ελεύθερη. Πληροφορίες

    Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας

    4. Διήμερο σεμινάριο: GR Bossible – Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας “Explore your business self”

    Το GR Bossible θα αποτελέσει για δεύτερη συνεχή χρονιά τη συνάντηση του ελληνικού επιχειρηματικού οικοσυστήματος σε μία ενιαία φυσική πλατφόρμα επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης με τους νέους και δυνάμει επιχειρηματίες.
    Διοργανώνεται από το skywalker.gr αυτή τη χρονιά με τον τίτλο “Explore your business self” το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Νοεμβρίου από τις 10:00 μέχρι τις 19:00 στο ξενοδοχείο Divani Caravel, Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα.

    Στο φετινό Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GRBossible η καινοτομία είναι ο ίδιος ο άνθρωπος και το ταξίδι της εξερεύνησης εαυτού και ευκαιριών προς έναν προορισμό αλλαγής και αναγέννησης.

    Σκοπός του φεστιβάλ είναι η διερεύνηση των αναγκών και των δυνατοτήτων, των ευκαιριών και των αποφάσεων που αφορούν στη γέννηση, στην υποστήριξη και στην ανάδειξη νέων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών.

    Το φεστιβάλ απευθύνεται σε νέους επιχειρηματίες, σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να διερευνήσουν τις δυνατότητες και τις προοπτικές του επιχειρείν, καθώς και σε όλο το επιχειρηματικό οικοσύστημα.

    Σε αυτό το διήμερο οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν, να συμμετάσχουν και να εμπλακούν ενεργά σε μία σειρά δραστηριοτήτων, όπως:
    • Εκθεσιακή παρουσία start-ups
    • Συνέδριο με την παρουσία του επιχειρηματικού οικοσυστήματος και εκπροσώπων αναδυόμενων επιχειρηματικών κλάδων στην ελληνική οικονομία, το οποίο έχει ως κεντρικό ομιλητή τον Peter Οικονομίδη, Global Brand Specialist, Founder of Felix BNI
    • Βιωματικά workshops
    • Success stories: Start-ups παρουσιάζουν τη διαδρομή τους και μοιράζονται τις εμπειρίες τους από τα πρώτα τους βήματα
    • Παιχνίδι επιχειρηματικότητας: Ένα επιχειρηματικό παιχνίδι προσομοίωσης σε πραγματικές και εικονικές συνθήκες
    • Meeting room: Χώρος συναντήσεων για επικοινωνία και αλληλεπίδραση
    • Βραβεία και τιμητικές διακρίσεις

    Πότε:
    Σάββατο 25 Νοεμβρίου, 10.00 – 19.00
    Κυριακή 26 Νοεμβρίου, 10.00 – 19.00

    Πού:
    Divani Caravel Hotel
    Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Ιλίσια

    Για το αναλυτικό πρόγραμμα και για αιτήσεις συμμετοχής δείτε εδώ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 5+1 προβολές ταινιών με ελεύθερη είσοδο αυτή τη βδομάδα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Ιταλικό Ινστιτούτο γιορτάζει τη 2η βδομάδα ιταλικής κουζίνας με δωρεάν εκδηλώσεις

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: CINE-παφές: Τέσσερις δωρεάν προβολές πρόσφατων ελληνικών ταινιών



    ΣΧΟΛΙΑ