• City Stories

    Σας αρέσει ο χορός; Μην χάσετε το πάρτυ του ΚΠΙΣΝ αυτή την Κυριακή!

    ΚΠΙΣΝ

    Πηγή: Facebook Page Stavros Niarchos Foundation Cultural Center


    Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) λατρεύει τον χορό και το αποδεικνύει κάθε μήνα! Εδώ και αρκετούς μήνες, το ΚΠΙΣΝ πραγματοποιεί μια σειρά εκδηλώσεων σχετικών με τον χορό και πιο συγκεκριμένα μια σειρά από μαθήματα χορού, που αγγίζουν διάφορα είδη για όλα τις προτιμήσεις.

    Μέσα από την επιτυχημένη σειρά Social Ballroom, ο κόσμος είχε τη δυνατότητα να γνωρίσει χορούς από όλο τον κόσμο όπως: Tango, Disco, Rock ‘n’ Roll, Samba, Salsa και πολλούς άλλους. Ο μήνας που διανύουμε είναι αφιερωμένος στο Lindy Hop, ένα χορευτικό είδος που ανήκει στο Swing, τον χορό της κίνησης και της αιώρησης!

    Η συγκεκριμένη ενότητα μαθημάτων, αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα δραστηριότητα και πλέον έχει γίνει σταθερό ραντεβού για πολλούς. Αυτή την Κυριακή όσοι παρευρεθούν στον όμορφο χώρο του ΚΠΙΣΝ, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, να μάθουν, να διασκεδάσουν και να απελευθερωθούν.

    ΚΠΙΣΝ
        Πηγή: www.snfcc.org
       © Πηνελόπη Γερασίμου

    Στις 26 Νοεμβρίου, έμπειροι δάσκαλοι χορού θα μας δείξουν τον τρόπο και τα βήματα σε ένα εισαγωγικό μάθημα χορού, ενώ στη συνέχεια, μικροί, μεγάλοι και… μεγαλύτεροι, αρχάριοι και προχωρημένοι, όλοι μαζί θα χορέψουμε και θα διασκεδάσουμε στο ξέφρενο swing πάρτυ που θα ακολουθήσει μετά το μάθημα χορού!

    Παρέα με την χορευτική ομάδα Athens Boogie, η οποία ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2011 και, εμπνευσμένη από την περίοδο 1920-1950, έχει ως στόχο την προώθηση του Rock ‘n’ Roll και του Swing, πρόκειται να μας χαρίσει μια πολύ όμορφη, χορευτική και άκρως ψυχαγωγική Κυριακή. Μην τη χάσετε!

    Πληροφορίες:

    • Η είσοδος στην εκδήλωση (όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις του ΚΠΙΣΝ) είναι ελεύθερη, χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
    • Πότε: Κυριακή 26 Νοεμβρίου
    • Ώρες: 11.00 – 12.00 (μάθημα), 12.30 (πάρτυ)
    • Πού: ΦΑΡΟΣ, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα)
    • Δεν απαιτείται προεγγραφή, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
    • Facebook event

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οι 8 νέες ταινίες της εβδομάδας – Στους κινηματογράφους από 23 Νοεμβρίου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Έξι πρωτότυπες και δωρεάν δραστηριότητες για να δοκιμάσετε στο ΚΠΙΣΝ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πλατφόρμα Νέων Δημιουργών: Δωρεάν παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά



    ΣΧΟΛΙΑ