• City Stories

    Michael Schumacher: Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του – Πισωγύρισμα η αρχική αισιοδοξία του Brawn

    • NewsRoom
    Michael Schumacher


    Πριν από λίγο καιρό, ο Ross Brawn, έδωσε ελπίδες για την κατάσταση της υγείας του Michael Schumacher, σε συνέντευξή που παραχώρησε στο BBC Sport.

    «Η οικογένεια αποφάσισε η ανάρρωση του Michael να γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτό είναι κάτι που πρέπει να σεβαστώ. Υπάρχουν ενθαρρυντικά σημάδια και όλοι μας, προσευχόμαστε καθημερινά να δούμε περισσότερα από αυτά. Είναι δύσκολο να πω πολλά αλλά παράλληλα να σεβαστώ την επιθυμία της οικογένειας. Το μόνο που θα πω είναι πως υπάρχουν πολλές θεωρίες για την κατάσταση του Michael. Οι περισσότερες από αυτές είναι λανθασμένες και πρέπει να προσευχόμαστε και να ελπίζουμε κάθε μέρα να βλέπουμε λίγη πρόοδο και πως κάποια μέρα, θα δούμε τον Michael κοντά μας, να έχει ανακάμψει από αυτόν τον φοβερό τραυματισμό», είχε πει τότε Brawn.

    Ross Brawn

    Όμως τώρα φαίνεται κάπως να τα “μασάει”, καθώς ο Βρετανός προχώρησε σε διευκρινίστηκες δηλώσεις και παρότι προσπάθησε να αναιρέσει ότι προηγουμένως είχε δηλώσει, φαίνεται περισσότερο να επικεντρώνεται στο να τηρήσει την τακτική σιωπής από πλευράς της οικογένειας του Γερμανού, παρά πως δεν εννοούσε ό,τι είχε πει.

    Ο επί σειρά ετών συνεργάτης του παγκόσμιου πρωταθλητή, μίλησε στην εφημερίδα Guardian: «Τον επισκέπτομαι και εύχομαι πως μία ημέρα θα γίνει ξανά όπως πριν. Υποτίθεται πως είπα ότι βελτιώνεται αλλά δεν ήταν αυτό το νόημα των δηλώσεών μου. Η οικογένειά του πραγματοποιεί όλο το πρόγραμμα αποθεραπείας μακριά από τα φώτα τη δημοσιότητας και αυτό πρέπει να το σεβασμό. Δεν θέλω να κάνω λοιπόν κανένα σχόλιο πέραν του ότι εύχομαι να δούμε κάποια στιγμή στο μέλλον, τον Michael όπως τον ξέραμε».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξεχάστε το τόπι – Χωρίς πρωταθλήματα και αυτό το Σαββατοκύριακο η χώρα μας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά είναι τα 12 αυτοκίνητα – ΑΣΤΡΑΠΗ του 2016

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Museo Ducati: H ιστορία των δικύκλων στην Bologna



    ΣΧΟΛΙΑ