• City Stories

    Έξι παρουσιάσεις βιβλίων με ελεύθερη είσοδο στα Public Συντάγματος

    • NewsRoom
    Δρεττάκης


    Τα Public Συντάγματος πραγματοποιούν αυτή την περίοδο μια σειρά από παρουσιάσεις βιβλίων, οι οποίες συνοδεύονται με συζητήσεις, παρουσία των δημιουργών τους. Οι παρουσιάσεις είναι με ελεύθερη είσοδο και πραγματοποιούνται από τη Δευτέρα 15 έως την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, στην οδό Καραγιώργη Σερβίας 1 στην καρδιά της Αθήνας.

    • 15/1, 19.00, Public Συντάγματος
    Το Public και ο Εκδοτικός Οίκος Τραυλός μας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Κατερίνας Καλφοπούλου, “Ο Γιάννης που αγάπησα”.

    • 16/1, 19.00, Public Συντάγματος
    Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου συζητά για το ρόλο της γυναίκας εργαζόμενης στη σύγχρονη-ανταγωνιστική κοινωνία με καλεσμένους του την κυρία Αντιγόνη Λυμπεράκη, συγγραφέα του βιβλίου “Γυναίκες στην οικονομία”, και τον κύριο Αριστείδη Χατζή, συγγραφέα του “Φιλελευθερισμός”.

    • 17/1, 20.30, Public Cafe Συντάγματος 
    Το Public και η διαΝΕΟσις μας προσκαλούν στην παρουσίαση της έκδοσης “Πολυνομία Και Κακονομία στην Ελλάδα” των Δημήτρη Α. Σωτηρόπουλου και Λεωνίδα Χριστόπουλου.

    • 18/1, 19.00, Public Συντάγματος
    Το Public και οι Εκδόσεις Ψυχογιός μας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Θέκλας Πετρίδου, “Χαρούμενη μαμά = Χαρούμενα παιδιά”.

    • 22/1, 21.00, Public Cafe Συντάγματος
    Οι Εκδόσεις Anubis και το Public μας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος μυστηρίου-τρόμου του Αντώνη Τουμανίδη, “SECTA”.

    • 24/1, 19.00, Public Συντάγματος
    Το Public και οι εκδόσεις Gutenberg μας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Μανόλη Δρεττάκη “Μια Διαδρομή με Απρόσμενες Αλλαγές Πορείας – Συνοπτική αυτοβιογραφία”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 6+1 προβολές ταινιών με ελεύθερη είσοδο για αυτή τη βδομάδα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Αεί Διδασκόμενοι: Το νέο δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ για μεγαλύτερες ηλικίες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 
    Τέσσερις ενδιαφέρουσες εκθέσεις με ελεύθερη είσοδο που ξεκινούν αυτή τη βδομάδα



    ΣΧΟΛΙΑ