• City Stories

    Αξίζει να επισκεφθείτε το παγοδρόμιο του ΚΠΙΣΝ – Ελεύθερη είσοδος για μικρούς και μεγάλους

    ΚΠΙΣΝ


    Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) έχει ήδη “φορέσει” τα φιορτινά του και έχει δημιουργήσει το πιο χριστουγεννιάτικο κλίμα ολόκληρης της πόλης. Μεταμορφώθηκε, στολίστηκε και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να το επισκεφθούν και να ζήσουν ιδιαίτερες εορταστικές στιγμές, με ένα διαφορετικό και διανθισμένο πρόγραμμα, εμπνευσμένο από τις γιορτές!

    Ο “Χριστουγεννιάτικος Κόσμος” του ΚΠΙΣΝ αποτελεί τον απόλυτο γιορτινό προορισμό για την περίοδο που διανύουμε, με μια πληθώρα εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα. Όπως όλες οι εκδηλώσεις του, έτσι και οι χριστουγενιάτικες, πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο, με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

    Ανάμεσα στις ποικίλες εκδηλώσεις του και τις μαγικές δραστηριότητές του, αξίζει να το επισκεφθείτε για έναν ακόμη λόγο. Στο γιορτινό σκηνικό του ΚΠΙΣΝ συμπεριλαμβάνεται ένα υπέροχο παγοδρόμιο, το οποίο έχει στηθεί πάνω στο Κανάλι, μπροστά από τη στολισμένη Αγορά. Ποιος δεν θα ήθελε να νιώσει έστω για λίγο βασιλιάς ή βασίλισσα του πατινάζ και να μπει εντελώς στο πνεύμα των Χριστουγέννων;

    κπισν

    παγοδρόμιο

    Το ΚΠΙΣΝ μας δελεάζει, μικρούς και μεγάλους, να φορέσουμε και εμείς παγοπέδιλα και να επισκεφθούμε το πανέμορφο παγοδρόμιό του. Δείτε παρακάτω μερικές χρήσιμες πληροφορίες για το παγοδρόμιο και με την πρώτη ευκαιρία σπεύσατε να ζήσετε αυτή τη γιορτινή εμπειρία!

    • Το παγοδρόμιο θα λειτουργεί καθημερινά έως τις 31 Ιανουαρίου 2018 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.
    • Η είσοδος στο παγοδρόμιο θα είναι ελεύθερη με απαραίτητη ηλεκτρονική προεγγραφή εδώ. Η ηλεκτρονική προεγγραφή είναι διαθέσιμη ανά εβδομάδα: ξεκινά κάθε Τρίτη στις 12.00 το μεσημέρι και αφορά την επόμενη εβδομάδα.
    • Για να ισχύει η προεγγραφή σας, θα πρέπει να είστε στο παγοδρόμιο τουλάχιστον 20 λεπτά πριν την ώρα που έχετε επιλέξει στην κράτησή σας (π.χ. αν κάνετε κράτηση για τις 10.00 θα πρέπει να είστε στο παγοδρόμιο το αργότερο στις 09.40). Σε αντίθετη περίπτωση, η θέση σας θα διατεθεί.
    • Διάρκεια παραμονής στην πίστα του παγοδρομίου: 40 λεπτά
    • Θα υπάρχουν διαθέσιμα παγοπέδιλα, αλλά μπορείτε να φέρετε και τα δικά σας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανακαλύψτε τις δωρεάν εκδηλώσεις που περιλαμβάνει ο «Χριστουγεννιάτικος Κόσμος» του ΚΠΙΣΝ!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Το Park Your Cinema επιστρέφει με δωρεάν ταινίες και γιορτινή διάθεση στο ΚΠΙΣΝ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πέντε δωρεάν χριστουγεννιάτικα εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους στο ΚΠΙΣΝ



    ΣΧΟΛΙΑ