• Business

    Στα χέρια της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, έναντι 2,5 εκ. ευρώ, η «Μεταλλουργική Βιομηχανία Ηπείρου»

    • NewsRoom


    Την ολοκλήρωση της εξαγοράς της «Μεταλλουργικής Βιομηχανίας Ηπείρου», έναντι τιμήματος 2,5 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε η ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ.

    Όπως αναφέρει η εταιρεία, στόχος της είναι «η επαναδραστηριοποίηση της παραγωγής και με την εκμετάλλευση του διεθνούς εμπορικού δικτύου της «ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ», η μετατροπή του προφίλ της μονάδας σε εξαγωγική».

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: 

    Η ανώνυμη εταιρεία, με την επωνυμία «ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Ελληνική Βιομηχανία Χαλκού και Αλουμινίου Ανώνυμος Εταιρεία» (στο εξής «ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ») ανακοίνωσε ότι, στις 13 Απριλίου 2018, υπογράφηκε μεταξύ της «ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ» και της ανώνυμης εταιρείας, με την επωνυμία «Συνεργαζόμενοι Ορκωτοί Λογιστές Ανώνυμη Εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών», ενεργούσης με την ιδιότητα της ειδικής εκκαθαρίστριας της ανώνυμης εταιρείας, με την επωνυμία «Μεταλλουργική Βιομηχανία Ηπείρου Μονοπρόσωπη ΑΕ» (στο εξής «ΜΒΗ ΑΕ»), συμβολαιογραφική σύμβαση πώλησης και μεταβίβασης προς την ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ, κατά πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή, του συνόλου των στοιχείων ενεργητικού της «ΜΒΗ ΑΕ», ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, πάσης φύσεως απαιτήσεων, δικαιωμάτων, σημάτων, διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, λογότυπων, διακριτικών γνωρισμάτων, εμπορικής επωνυμίας και των πάσης φύσεως διοικητικών αδειών που συνδέονται με τη λειτουργία των στοιχείων ενεργητικού της «ΜΒΗ ΑΕ», αντί τιμήματος ποσού 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

    Στόχος είναι η επαναδραστηριοποίηση της παραγωγής και με την εκμετάλλευση του διεθνούς εμπορικού δικτύου της «ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΑΕ», η μετατροπή του προφίλ της μονάδας σε εξαγωγική.



    ΣΧΟΛΙΑ