• Business

    Συγκλονίζουν τα μηνύματα των εργαζομένων του Σκλαβενίτη: «Μακάρι να ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο…»

    • NewsRoom


    Σωρεία μηνυμάτων έχει κατακλύσει τα social media σήμερα, μετά την είδηση του απρόσμενου θανάτου του Στέλιου Σκλαβενίτη, της πασίγνωστης επιχειρηματικής οικογένειας, καθώς οι εργαζόμενοι του ομίλου εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για το γεγονός.

    «Μακάρι να ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά δυστυχώς δεν είναι», αναφέρει, χαρακτηριστικά, μία από τις εκατοντάδες αναρτήσεις στα social media.

    Μόλις έγινε γνωστή η είδηση, πολλοί εργαζόμενοι άρχισαν να τηλεφωνούν για να μάθουν αν είναι αλήθεια ή μήπως πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα. Όσο και αν ήλπιζαν, όμως, για το τελευταίο, οι ελπίδες τους διαψεύστηκαν.

    «Καλό παράδεισο σε έναν καλό άνθρωπο» γράφουν οι περισσότεροι, ενώ συγκλονίζει το μήνυμα μιας γυναίκας που γράφει τα εξής: «Αντίο Κύριε Στέλιο… Ήσουν ένας από τους πιο αγνούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Η σπάνια καλοσύνη σου, οι αρχές σου, το παράδειγμα που έδωσες στη διοίκηση των ανθρώπων, και πάνω από όλα η ανθρωπιά σου, μας έκαναν όλους να αισθανθούμε μέλη της οικογένειας Σκλαβενίτη. Η απώλεια μεγάλη για την οικογένεια, την εταιρεία, τον επιχειρηματικό κόσμο, τη χώρα. Θα θυμόμαστε όλοι το χαμόγελο και το γέλιο σου που μας γέμιζε χαρά. Καλό ταξίδι Κύριε Στέλιο».

    Σε άλλο μήνυμα αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Όταν έφυγε ο δικός μου «άγγελος» ο Σκλαβενίτης με στήριξε. Τέτοιοι άνθρωποι σπανίζουν».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στέλιος Σκλαβενίτης: Ένας άνθρωπος με σπάνιο ήθος και ευγένεια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υγιέστατος ο Στέλιος Σκλαβενίτης μέχρι την Τετάρτη – Τι συνέβη μετά

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σκλαβενίτης: Η οικογένεια που έχει το εμπόριο στο αίμα της



    ΣΧΟΛΙΑ