• Ναυτιλία

    Π. Κασιδόκωστας-Λάτσης: Άλλα 4 τάνκερ στον στόλο της Latsco. Όλο το παρασκήνιο

    Πάρις Κασιδόκωστας-Λάτσης

    Πάρις Κασιδόκωστας-Λάτσης


    Σε επέκταση ενός δανείου της με την τράπεζα ING προχώρησε η ναυτιλιακή εταιρεία Latsco της οικογένειας Λάτση, προκειμένου να χρηματοδοτήσει την απόκτηση τεσσάρων ακόμα τάνκερ MR.

    Η Latsco, της οποίας ηγείται ο Πάρις Κασιδόκωστας-Λάτσης, είχε αρχικά συνάψει δανειακή συμφωνία με την ING ύψους 131 εκατομμυρίων δολαρίων, το 2015, για μία σειρά από πέντε τάνκερ που απέκτησε. Πλέον, στη δανειακή αυτή σύμβαση, μετά την επέκταση, προστέθηκαν ακόμα 87 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με τη δικηγορική εταιρεία Watson Farley & Williams, που συνεργάζεται επί μακρόν με την ING και ανέλαβε το νομικό σκέλος τόσο της αρχικής συμφωνίας όσο και της επέκτασης αυτής.

    Σύμφωνα με τη δικηγορική εταιρεία, το τελευταίο από τα πλοία που καλυπτόταν από την αρχική συμφωνία παραδόθηκε στην Latsco τον περασμένο Μάιο.

    Ο Γιώργος Μαχαίρας, συνέταιρος της Watson Farley & Williams, δήλωσε στο TradeWinds ότι πρόκειται για την πρώτη συνεργασία ανάμεσα στην ING και τη Latsco, που αμφότερες αποτελούν σημαντικούς παίκτες στους τομείς που δραστηριοποιούνται.

    Σύμφωνα με το VesselsValue, η Latsco έχει στόλο αποτελούμενο από 29 τάνκερ και πλοία μεταφοράς αερίου, συνολικής αξίας 1,114 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

    Πάρις Κασιδόκωστας-Λάτσης, επικεφαλής Latsco Shipping Ltd. ναυτιλία
    Πάρις Κασιδόκωστας-Λάτσης, επικεφαλής Latsco Shipping Ltd.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Α. Πίττας: Η Blackrock μπαίνει σε Euroseas και EuroDry

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  VesselsValue: Πώς διαμορφώθηκαν οι τιμές στις αγοραπωλησίες πλοίων. Οι κινήσεις της εβδομάδας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Π. Παππάς: Σταθερή κερδοφορία για την Star Bulk και αισιοδοξία για το μέλλον



    ΣΧΟΛΙΑ