• Ναυτιλία

    Οι Έλληνες εφοπλιστές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Φόρουμ του Νταβός


    Αρκετοί θα είναι οι εφοπλιστές που θα βρεθούν στο Νταβός της Ελβετίας για το φετινό Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, που θα διεξαχθεί από τις 23 έως τις 26 Φεβρουαρίου, και ασφαλώς μεταξύ αυτών θα έχουμε και παρουσίες από την ελληνική εφοπλιστική σκηνή.

    Ειδικότερα, την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει ο Γιάννης Αγγελικούσης, επικεφαλής του ομίλου Αγγελικούση, μαζί με την κόρη του, Μαρία, ενώ παρόντες θα είναι και ο διευθύνων σύμβουλος τη ναυτιλιακής Libra Group, Γιώργος Λογοθέτης, μαζί με τον αδελφό του, Νικόλα, που είναι και αντιπρόεδρος της εταιρείας.

    Από εκεί και πέρα, στο Νταβός θα βρεθεί ολόκληρη η ηγετική ομάδα της AP Moller-Maersk (ο πρόεδρος Jim Hagemann Snabe, ο διευθύνων σύμβουλος Soren Skou και ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Claus Hemmingsen), αλλά και οι αδελφοί Idan και Eyal Ofer (Quantum Pacific Group και Ofer Global Group αντίστοιχα).

    Παρούσα θα είναι επίσης η Margarita Louis-Dreyfus του Louis Dreyfus Group, ο Kuok Khoon Hong, πρόεδρος και CEO της Wilmar International της Σιγκαπούρης, ο Xu Lirong, πρόεδρος της κινεζικής Cosco, και ο Tong Fu, πρόεδρος και CEO της HNA Group.

    Οι συμμετέχοντες στο φόρουμ του Νταβός θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συζητήσεις για διάφορα θέματα που απασχολούν την παγκόσμια οικονομία, ενώ πιθανόν να προκύψουν ενδιαφέρουσες επαφές με τους εκπροσώπους πετρελαϊκών και μεταλλευτικών επιχειρήσεων που θα εκπροσωπηθούν επίσης στο φόρουμ, όπως οι Petrobras, Vale, Repsol, Total, Royal Dutch Shell, Petronas, Saudi Aramco και Chevron

    Μαρία Αγγελικούση
    Μαρία Αγγελικούση. Εφοπλίστρια

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κίνηση έκπληξη από τον εφοπλιστή Πέτρο Παππά: Θέλει να αγοράσει 15 πλοία από χρεοκοπημένη εταιρία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Π. Λιβανός: Κεφάλαια 111 εκατ. ευρώ στα ταμεία της GasLog Partners

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ν. Τσάκος: Ποια είναι η εταιρεία που αγόρασε τα δύο τάνκερ suezmax της TEN



    ΣΧΟΛΙΑ