• Business

    Σε «αποσύνθεση» η Tesla: Ακόμη ένα ανώτερο στέλεχος αφήνει την εταιρία

    • NewsRoom
    Tesla

    Elon Musk. Επικεφαλής Tesla


    Άλλο ένα από τα ανώτερα στελέχη της φαίνεται να χάνει η Tesla, η οποία βρίσκεται σε περιδίνηση μετά τις παλινωδίες του ισχυρού άνδρα της, Elon Musk, περί της εξόδου ή μη από το χρηματιστήριο.

    Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το πρακτορείο Bloomberg, παραιτήθηκε και ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Liam O’Connor, χωρίς, ωστόσο, η είδηση να επιβεβαιώνεται από την ίδια την εταιρεία.

    Ήδη από την εταιρεία έχουν αποχωρήσει ο αρχιλογιστής και τρεις αντιπρόεδροι, υπεύθυνοι αντίστοιχα για το ανθρώπινο δυναμικό, την επικοινωνία και την οικονομική διεύθυνση.

    Η μετοχή της Tesla σημείωσε πτώση 0,2% την Πέμπτη στα 298,33 δολάρια. Από την αρχή του έτους, έχει χάσει 4,2% της αξίας της, την ώρα που ο S&P 500 έχει σημειώσει άνοδο 9,6%.

    Σημειώνεται επίσης ότι, προ ημερών, το κρατικό επενδυτικό fund της Σαουδικής Αραβίας, στου οποίου τη στήριξη είχε βασίσει ο Musk μια πιθανή απόπειρά του να βγάλει την εταιρεία από το χρηματιστήριο, ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει 1 δισ. δολάρια στη βασική ανταγωνίστρια της Tesla στον χώρο των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, Lucid Motors.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Tesla: Εισαγγελική έρευνα για τις δηλώσεις του Elon Musk – Βουτιά της μετοχής

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσοχή, Tesla, οι Γερμανοί έρχονται! Με ένα νέο ηλεκτρικό SUV (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τώρα άρχισαν οι μηνύσεις κατά του Elon Musk



    ΣΧΟΛΙΑ