• Business

    Ψάχνετε το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο;

    • Αθηνά Λαρδή


    H Πρωτοχρονιά πλησιάζει και το «κυνήγι» για την αγορά των καλύτερων δώρων για τα αγαπημένα μας πρόσωπα έχει ξεκινήσει. H επιλογή του ιδανικού δώρου είναι δύσκολη υπόθεση και συνήθως απαιτεί χρόνο και ψάξιμο. Αν ανήκετε και εσείς στην κατηγορία των ανθρώπων, που αναζητά το τέλειο δώρο για την οικογένεια, τους φίλους, τα παιδιά, τότε ο προορισμός για εσάς είναι τα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ.

    Στα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ ή στο plaisio.gr, φέτος τα Χριστούγεννα θα βρείτε λύσεις για τα πιο εντυπωσιακά και μοναδικά δώρα, που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς συγγενείς και φίλους, καθώς διαθέτουν μια τεράστια γκάμα προϊόντων, για όλα τα γούστα.

    Μια θαυμάσια ιδέα για δώρο σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, που αγαπά την τεχνολογία και τους υπολογιστές, είναι το Lenovo Ideapad 320 -17ISK Laptop, ιδανικό και για επαγγελματική χρήση, αλλά και για ψυχαγωγία, καθώς διαθέτει μεγάλη οθόνη 17,3” για άνετη θέαση.

    Lenovo Ideapad 320 -17ISK Laptop

    Και σε ποιον δεν θα άρεσε ένα σύγχρονο smartphone για δώρο; Στο ΠΛΑΙΣΙΟ μπορείτε να βρείτε το Samsung Galaxy Note 9 128GB Ocean Blue 4G+ένα μοντέρνο κινητό, με κομψή εμφάνιση, εντυπωσιακές λεπτομέρειες και ζωντανά χρώματα. Η μεγάλη οθόνη, η ανάλυση QHD+, σε συνδυασμό με την τεχνολογία sAMOLED και οι υπερσύγχρονες κάμερες που διαθέτει το κινητό, το καθιστούν το πιο αξιοζήλευτο δώρο.

    Για τους φίλους σας που θέλουν να σερφάρουν στο διαδίκτυο, το Apple iPad WiFi 6Gen 32GB Tablet 9.7″ WiFi αποτελεί ένα εξαιρετικό δώρο, καθώς είναι ελαφρύ, μπορεί εύκολα να μεταφερθεί παντού, ενώ η μπαταρία του διαρκεί έως και 10 συνεχόμενες ώρες. Είναι ιδανικό για να σχεδιάζεις, να σημειώνεις και να ζωγραφίζεις με ακρίβεια.

    Για τους λάτρεις της φωτογραφίας, στο ΠΛΑΙΣΙΟ θα βρείτε την Turbo-X Πανοραμική κάμερα ACT-360 με μαγνήτη, σε μοναδική τιμή. Πρόκειται για μια κάμερα, που διαθέτει πολλές λειτουργίες, ενώ χάρη στην δωρεάν iOS/Android εφαρμογή και τη μαγνητική της επιφάνεια υπάρχει δυνατότητα για απομακρυσμένο έλεγχο υπό οποιαδήποτε οπτική γωνία, για εκπληκτικά πανοραμικά βίντεο.

    Για τους πιο πολυάσχολους, που μιλάνε πολλές ώρες μέσω κινητού τηλεφώνου, το καταλληλότερο δώρο είναι το Plantronics Bluetooth Headset Explorer, ένα σύγχρονο bluetooth, με τεχνολογία μείωσης εξωτερικών θορύβων και με χρόνο ομιλίας έως 7 ώρες. Μάλιστα, με τη λειτουργία multipoint υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης με δύο συσκευές ταυτόχρονα.

    Τέλος, για τους πιο παραδοσιακούς και φίλους της λογοτεχνίας, δεν έχετε παρά να επιλέξετε το «Μονοπάτια – Ατζέντα 2019», του Paulo Coelho.

    Όποιο δώρο κι αν επιλέξετε να αγοράσετε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα φέτος τις γιορτές, το μόνο σίγουρο είναι πως το ΠΛΑΙΣΙΟ είναι ο κατάλληλος προορισμός, καθώς θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία από μοναδικές προτάσεις δώρων, που ανταποκρίνονται σε κάθε περίσταση και γούστο, σε απίστευτα προνομιακές τιμές.



    ΣΧΟΛΙΑ