• Business

    Ποιοι πήραν τα βραβεία Κούρος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας

    • NewsRoom


    Οι εταιρείες Θ. Νιτσιάκος ΑΕΒΕ, Cosmos Aluminium και Ίδρυμα Αθανάσιου Κ. Λασκαρίδη, έλαβαν φέτος τα βραβεία Κούρος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας τίμησε για την καινοτομία, την εξωστρέφεια και την κοινωνική ευθύνη αντίστοιχα.

    Τα ιστορικά Βραβεία Επιχειρηματικότητας «Κούρος» απονεμήθηκαν φέτος για 24η χρονιά σε επιχειρηματίες που οδηγούν τους οργανισμούς τους σε εξαιρετική επίδοση βάσει οικονομικών μεγεθών και αναπτυξιακών προοπτικών.

    Μετά την αξιολόγηση εκατοντάδων εταιρειών, τα βραβεία απονεμήθηκαν ως εξής:

    Με Βραβείο «Κούρος» τιμήθηκαν οι: Βραβείο Ανάπτυξης και Καινοτομίας απέσπασε η Θ. Νιτσιάκος ΑΕΒΕ, Βραβείο Επίδοσης στο Διεθνή Οικονομικό Στίβο η Cosmos Aluminium και Βραβείο Κοινωνικής Προσφοράς το Ίδρυμα Αθανάσιου Κ. Λασκαρίδη.

    Εκτός από τα Βραβεία «Κούρος» , η Λέσχη Επιχειρηματικότητας βράβευσε για το έργο τους με Τιμητική Διάκριση Κοινωνικής Ευαισθησίας και Αριστείας του:

    Πατήρ Αντώνιο, Κιβωτός του Κόσμου, για το έργο της Κιβωτού του Κόσμου και για την βράβευση του ως Ευρωπαίου Πολίτη της χρονιάς. Δημήτρη Παπαστεργίου, Δήμαρχο Τρικκαίων (Τρικάλων) και πρόεδρο της Επιτροπής Καινοτομίας και Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας της Ένωσης των Δήμων, για τη συνέχιση και τη περαιτέρω ενίσχυση των πρωτοβουλιών που έχουν μετατρέψει το Δήμο ως το 1ο ψηφιακό δήμο της χώρας και έναν εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κ. Mυλωνάς (Adecco): Δεν παρατηρείται αύξηση της απασχόλησης. Το 64% έστω και μια φορά εκτός εργασίας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Χριστίνα Θεοφιλίδη: Ποια είναι η σικάτη τραπεζίτισσα που αγαπάει τις Σπέτσες και θα φέρει νέο αέρα στην Εθνική Τράπεζα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θοδωρής Κυριακού: Τα επόμενα επιχειρηματικά βήματα με σύμμαχο ρευστότητα 180 εκατ. ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ