• Business

    Την είσοδό της στην ελληνική αγορά ανακοίνωσε η τεχνολογική bitREC

    • NewsRoom
    bitREC

    bitREC


    H τεχνολογική εταιρεία bitREC, με έδρα την Λιθουανία, που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη εξειδικευμένων και οικονομικά αποδοτικών λύσεων εξατομίκευσης για επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, ανακοίνωσε την είσοδό της στην ελληνική αγορά. Η bitREC προσφέρει τις υπηρεσίες της σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του e-commerce μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται οι εταιρείες Dunnhumby, KESKO – η μεγαλύτερη αλυσίδα DIY στη Σκανδιναβία, Pigu Group – ένα από τα μεγαλύτερα eTailers στις σκαδιναβικές χώρες, ZDF – ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Γερμανίας κ.α.

    H bitREC έρχεται στην Ελλάδα μέσα από τη συνεργασία της με την impruvo, μία διεθνή συμβουλευτική εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου, η οποία παρέχει e-Business Consulting services. Η impruvo εκπροσωπείται από τον Αλέξανδρο Ρήγα (CEO) και αποτελεί πλέον τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της bitREC στην Ελλάδα.

    Ο Romas Juskevicius, CEO της bitREC, δήλωσε: «Η Ελλάδα αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Λόγω της αλματώδους ανάπτυξης, τα eTailers αναζητούν εργαλεία που θα τους βοηθούν να αυτοματοποιήσουν ορισμένα κομμάτια των λειτουργιών τους και ταυτόχρονα θα εξυπηρετούν καλύτερα τους πελάτες τους. Η bitREC ως κορυφαίος πάροχος εργαλείων εξατομίκευσης για το λιανικό εμπόριο εισέρχεται στην ελληνική αγορά, φέρνοντας τεχνολογίες αιχμής και την απαραίτητη τεχνογνωσία που θα ενισχύσει τις τοπικές επιχειρήσεις».

    Ο Αλέξανδρος Ρήγας, CEO της impruvo, Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της bitREC στην Ελλάδα δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή τη νέα και πολλά υποσχόμενη συνεργασία με την bitREC. Ερευνώντας την ελληνική αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου διαπιστώσαμε πως τα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα χρησιμοποιούν απλές λύσεις on-site product recommendation. Χρησιμοποιώντας πιο ανεπτυγμένες λύσεις όπως αυτή της bitREC, οι συνεργασίες έως τώρα έχουν δείξει πως τα προστιθέμενα έσοδα σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα αυξάνονται κατά 5-10%. Μέσω της συνεργασίας με την bitREC, η impruvo συνεχίζει να προσφέρει υψηλού επιπέδου λύσεις εξατομίκευσης σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, συμβάλλοντας στην βελτίωση της εμπειρία των χρηστών τους, αλλά και στην ενίσχυση των εσόδων του εκάστοτε πελάτη της εταιρείας».

    ΑΠΕ-ΜΠΕ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Forbes: Το επενδυτικό ενδιαφέρον επιστρέφει στην Ελλάδα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστιο ενδιαφέρον για τα αναξιοποίητα ακίνητα του Δημοσίου στο κέντρο της Αθήνας



    ΣΧΟΛΙΑ