• Business

    Παρέμβαση Fosun: Παρακολουθούμε στενά το θέμα της Folli Follie

    • NewsRoom
    Folli Follie


    Στις ραγδαίες εξελίξεις πάνω στο θέμα της Folli Follie παρενέβη και ο μεγαλομέτοχος Fosun, έπειτα από ερώτηση του αμερικανικού πρακτορείου Bloomberg. Πρόκειται για το δεύτερο μεγαλύτερο μέτοχο του FF Group, με μερίδιο 13,89%.

    Με μία σύντομη ανακοίνωση και αποφεύγοντας ουσιαστικά να ανοίξει τα χαρτιά της για τις επόμενες κινήσεις της στο θέμα της Folli Follie, η Fosun αρκείται να σχολιάσει πως παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις.

    «Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά το θέμα» ανέφερε ο κινεζικός κολοσσός σε απάντησή του στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg.

    Αξίζει να θυμίσουμε ότι την περασμένη Παρασκευή η μετοχή της Fosun δέχθηκε σφυροκόπημα στον απόηχο της έκθεσης της QCM για τη Follie Follie.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκλειστική δήλωση του G. Grego (QCM) στο mononews: «Δεν βρισκόμαστε πίσω από καμία κερδοσκοπική επίθεση στο Χρηματιστήριο»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Gabriel Grego (QCM) στο mononews.gr: Να παραιτηθεί η διοίκηση των Folli Follie – Δεν χτυπάμε καμία άλλη ελληνική εταιρεία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπόθεση Folli Follie: Ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος, το «πακέτο» που του απέφερε 23 εκατ. ευρώ και η «σιγή ασυρμάτου» μπροστά στο μεγάλο «κραχ» της μετοχής

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τρομοκρατική επίθεση κερδοσκόπων στο ΧΑ: Folli Follie, οι μετοχές του Σωκράτη Κόκκαλη, ΔΕΗ και τράπεζες βουλιάζουν όλη την αγορά



    ΣΧΟΛΙΑ